Vint estudiants de l'Arboç reben un ajut pel desplaçament a la universitat

Es donen fins a 300 euros depenent de la distància i el nombre de crèdits
L'estació de Renfe de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

Un total de vint estudiants universitaris de l'Arboç estan rebent aquest curs 2018-2019 un ajut municipal per poder-se desplaçar fins a la universitat. Aquest ajut es va obrir durant el passat mes de novembre, i el van demanar 25 persones, de les quals vint complien els requisits necessaris. Aquesta és una subvenció de part del cost del transport públic als estudiants universitaris de l'Arboç que cursin els estudis en universitats públiques.

 

L'objectiu del consistori és garantir el dret a l’educació a tots els alumnes del municipi. Els requisits per ser beneficiaris de la subvenció són estar empadronats al municipi amb una antiguitat mínima d'un any, haver cursat graus universitaris a les universitats públiques el darrer any i haver superat com a mínim el 75% dels crèdits del curs anterior. El màxim que es pot rebre són 300 euros, però la subvenció depèn de la distància al centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i del nombre de crèdits aprovats el curs anterior. L'Ajuntament de l'Arboç dedica a aquesta subvenció un total de 7.500 euros.

 

Inscripcions per a la rua de Carnaval de l'Arboç

D'altra banda, a poques setmanes perquè se celebri el Carnaval, l'Ajuntament de l'Arboç ja ha publicat les bases per prendre part a la rua que es farà el diumenge 3 de març a les dotze del migdia. Les inscripcions, que s'han limitat a 27 carrosses i set comparses, es podran fer entre els dies 11 i 22 de febrer de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de l'Arboç, en el cas de les persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, en cas de persones físiques o jurídiques.

 

Les carrosses i comparses que s'inscriguin dins del termini i del límit de participants tindran dret a percebre la subvenció de 140 euros per carrossa i 75 euros per comparsa. La resta de participants podran desfilar a la rua, però no tindran dret a percebre la subvenció.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris