ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

AGTC International, un nou «escape room» basat en la intel·ligència artificial a Reus

Utilitza un sistema novedòs, en el qual cap persona acompanya als jugadors durant el joc
Reus estrena un nou «escape room» basat en la intel·ligència artificial  | Cedida

En els darrers anys, s'han posat de moda els jocs d'escapisme. Estones en les quals un grup de persones han d'aconseguir sortir d'una habitació o espai tancat en un període de temps limitat i amb l'ajuda de les diverses pistes que poden anar trobant. Així doncs, podem trobar-ne de temàtiques molt diverses, de manera que s'adaptin a les necessitats, dificultats i gustos de cadascun dels grups participants.

 

Recentment, se n'ha obert un de nou a la ciutat de Reus, l'AGTC Internacional. Es requerirà molt d'enginy, observació, paciència i, sobretot, joc en equip per aconseguir sortir d'aquesta habitació que, de ben segur, que no us deixarà indiferents. Un conjunt de reptes que haureu de resoldre per tal de poder avançar i aconseguir fugir de l'espai en el qual heu estat tancats, el qual conté un fil conductor molt diferent del que esteu acostumats.

AGTC International proposa una prova d'aptitud com a fil conductor  | Cedida

 

Un «escape room» amb una història absorbent

El fil conductor del joc consisteix en la cerca de nous candidats per a formar part de les proves d'aptitud d'una empresa d'alta tecnologia. Per aquest motiu, se submergeixen en un món de proves que hauran de superar per tal de poder ser els escollits i escollides. Per tal de seguir en aquest ambient tecnològic, a diferència d'altres jocs d'escapisme en els quals hi ha una persona que acompanya als participants durant el joc, AGTC International proposa la intel·ligència artificial com a únic acompanyant.

 

«Tool In Action» és el nom d'aquest nou sistema intel·ligent, amb el qual podreu conversar i interactuar per aconseguir trobar la clau que us permeti posar fi al joc d'escapisme. Un joc diferent i immersiu, acompanyat d'una decoració molt cuidada i alguns jocs tecnològics, els quals asseguraran una experiència molt intensa a tots els jugadors.

Podeu ser els guanyadors d'un passsi per a gaudir del joc d'escapisme d'AGTC International   | Cedida

 

Participa en el sorteig d'un passi per gaudir d'AGTC International

TarragonaDigital sorteja un passi perquè pugueu gaudir de l'adrenalina d'escapar d'una habitació sota la tutela de la intel·ligència artificial. El passi tindrà una caducitat de 6 mesos i podran participar de dos a sis jugadors. Així doncs, des d'avui, dia 5 de juliol, fins al pròxim dia 12 de juliol tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà aquest vespre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital i el d'AGTC International.

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT tres amics.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 12 de juliol. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!