Diversió, aventura, adrenalina i descans a les activitats d'Aquopolis Costa Daurada

El parc aquàtic obrirà les seves portes el 17 de maig carregat de novetats per a tots els públics
Aquopolis Costa Daurada estrena nova temporada   | cedida

 

El pròxim divendres, 17 de maig, Aquopolis Costa Daurada obre les seves portes, donant el tret de sortida a una temporada d'estiu que, com cada any, està carregada de diversió, aventura, adrenalina i tranquil·litat. Prop de 10 hectàrees de superfície destinades a l'oci més refrescant. El parc compta amb diverses zones adaptades a totes les edats, perquè tant petits com grans puguin gaudir de la seva estada a La Pineda.
 
Quatre piscines, més de 20 atraccions, un gran Spa exterior de 450 metres quadrats amb cascades, diversos jacuzzis i, fins i tot, una platja amb sorra natural al costat de les zones VIP i Chill Out per aquells que busquin relaxar-se. Aquopolis Costa Daurada ofereix una gran quantitat d'opcions perquè ningú es quedi sense gaudir d'una jornada diferent aquest estiu.
 
El parc compta amb desenes d'atraccions per a totes les edats | cedida

 

Una temporada carregada de novetats

Una de les novetats més destacades de la temporada 2019 és la implantació de les Cabanes Premium. Aquestes estan orientades a aquelles persones que vulguin gaudir d'una estada més exclusiva i reservada. Així doncs, cadascuna d'aquestes està equipada amb hamaques, menjador, zona de sofàs, wifi, televisió, caixa de seguretat, minibar, Speedy Pass i begudes. Tot el necessari per a gaudir d'una jornada d'allò més relaxant.
 
El braçalet All Inclusive és una altra d'aquestes novetats. Aquest permet a tots aquells que el disposin gaudir de l'ampli ventall de menús presents als diversos establiments que hi ha al parc. Així doncs, no us haureu de preocupar per portar el vostre menjar o que no es faci malbé.

  

 
Com a tercera novetat, cal destacar l'ampliació de descomptes familiars per a famílies nombroses i monoparentals fins a un 20%. D'aquesta manera, l'entrada al parc és molt més accessible per a tothom i gaudir d'una jornada divertida i refrescant està molt més a prop!
Podreu gaudir d'una platja de sorra natural dins del parc | cedida

 

Aquopolis Costa Daurada ofereix un estiu replet d'activitats

 
El parc aquàtic presenta un calendari carregat d’esdeveniments i activitats complementàries per a tots els públics. Trobareu tota aquesta informació a la pàgina web d'Aquopolis Costa Daurada, o bé als seus perfils de Facebook i Instagram.
 
Cal destacar la presentació diària de dofins i lleons marins en l'únic delfinari present a la Costa Daurada. A més, Aquopolis Costa Daurada ofereix la possibilitat de realitzar una trobada exclusiva amb dofins en grups reduïts de persones. Una experiència inoblidable i exclusiva!
 
Com ja és tradició, als mesos de juliol i agost, el parc aquàtic prepara la Night Zone, un espai amb entrada gratuïta que disposa de mini golf, matalassos elàstics, karts, etc. Un lloc on les famílies poden refrescar-se de les nits més caloroses de l’estiu.
 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris