AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Augusta Car obté el major reconeixement d’excel·lència pels serveis als seus clients

El passat 9 de juliol es va fer entrega de la Certificació Hyundai PRO Philosophy a Augusta Car de Tarragona

 

Amb l’obtenció d’aquesta certificació, Augusta Car passa a ser pionera i referent en aquest àmbit | Cedida

 

El concessionari Augusta Car obté el màxim guardó de la signatura coreana en el sector de servei al client. Aquest els va ser lliurat el passat 9 de juliol i és el més important que concedeix Hyundai Motor Espanya en l’àmbit de la postvenda. I és que la marca consta de més de 500 empleats que orienten els seus negocis a aconseguir una màxima satisfacció dels clients. 

 

Es va dur a terme a la instal·lació distribuïdora de la marca coreana a Tarragona i va ser lliurada pel director de Postvenda de Hyundai Espanya, Juan Manuel Pérez. Els representants de l’empresa que van assistir-hi per a recollir la distinció van ser Félix Nicolàs, conseller delegat de NIMA Grup d'Automoció; Pere Aran, director financer de NIMA Grup d'Automoció; Vicenç Jimenez, gerent del concessionari Augusta Car; i l'equip de postvenda liderat per Gerard Camprubi, responsable de la unitat de negoci de la postvenda, a Augusta Car.

 

Amb l’obtenció d’aquesta certificació, Augusta Car passa a ser pionera i referent en aquest àmbit. Això representa, segons va exposar el directiu de Hyundai Motor Espanya, «que la forma de treballar d'Augusta Car està absolutament orientada al client, dedicada a l'optimització de temps i tractant d'evitar-li trastorns». 

Augusta Car presumeix d'un equip de més de 500 empleats que orienten els seus negocis a aconseguir una màxima satisfacció dels clients | Cedida

 

Augusta Car i el seu principal valor: el compromís

La placa certificada que s’ha entregat a Augusta Car és simbologia de compromís, creativitat, comunicació, ambició i actitud positiva, conceptes claus que formen els valors de la marca Hyundai.

 

A banda de ser una marca compromesa amb el medi ambient, sempre ha perseguit una relació de confiança amb els seus clients, es dedica a satisfer les diferents necessitats que poden tenir tots els públics i fa que el servei cap a ells sigui el més personalitzat possible, tot establint un procés de compra assessorat i revisat per professionals qualificats.

 

Per descobrir més sobre la marca, podeu visitar qualsevol dels concessionaris Augusta Car a Tarragona, Reus, Cambrils, Valls i al concessionari col·laborador de Montblanc.