Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Aulacat, l’acadèmia especialitzada a Tarragona per a oposicions, ESO i proves d'accés

Aquesta acadèmia disposa d’una gran varietat de títols integrats en tots els sectors formatius que es poden cursar tant presencialment com en línia
Aulacat és una escola d'adults amb més de 20 anys de trajectòria professional | Cedida

 

Per aquestes dates, entre el mes de setembre i el d'octubre, s'inicien els cursos escolars i els professionals, i tots aquells alumnes que tenen ganes d'ampliar la seva formació o volen preparar-se les provés d'accés o unes oposicions ho poden aconseguir gràcies a l'Acadèmia i Escola Superior d'Adults Aulacat de Tarragona que els ofereix l'oportunitat de fer-ho.

 

Més de 20 anys d'Aulacat

Aulacat és una acadèmia amb més de 20 anys de trajectòria que disposa d'una gran varietat de títols integrats en tots els sectors formatius que es poden cursar tant presencialment com en línia, juntament amb uns professors especialitzats amb una àmplia experiència educativa. A més, l'escola està especialitzada en oposicions, formació professional, en formar totes les especialitats de vigilants de seguretat i preparar els seus alumnes per les proves d'accés a la universitat o als cicles formatius a qualsevol nivell.

 

Aquells alumnes interessats a continuar amb la seva formació poden apuntar-se a algun dels cursos que l'Escola Superior d'Adults Aulacat imparteix, rebran un material didàctic i un seguiment personalitzat per part del tutor i de tot l'equip de treball que els acompanyaran en aquest camí, adaptant-se a les seves necessitats, i els ajudaran a assolir tots els coneixements necessaris per titular-se.

 

A més, a Aulacat disposen d'un sistema de formació que es pot adaptar totalment als diferents horaris dels participants comptant amb les eines més potents del mercat en matèria educativa, tant en formació en línia com en presencial. Han creat un sistema perquè els alumnes en diferents estats laborals puguin continuar amb la seva formació sense dependre d'horaris estrictes. No hi ha excuses!

 

Formació especialitzada en tot tipus d'oposicions | Aulacat

 

Formació especialitzada en oposicions, ESO i proves d'accés

Entre els cursos que destaquen a Aulacat de Tarragona es troben el de vigilant de seguretat, Policia Local i Mosso d'Esquadra i el graduat en ESO, aconseguint un percentatge d'alumnes molt elevat d'aprovats des del primer any de formació. També podreu fer el Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria i el Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia, així com cursos d'idiomes, preparació d'oposicions, manipulador d'aliments, inclosos els d'alt risc, juntament amb el de Tècnic Superior En Integració Social i el Curs de Nacionalitat Espanyola.

 

L'Escola Superior d'Adults de Tarragona és un centre homologat en seguretat privada, compleix amb la certificació ISO 9001/2008 de l'empresa 'SGS Société Générale de Surveillance SA' i és un centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Universidad Europea Miguel de Cervantes (UEMC). L'acadèmia també és representant institucional de la Universitat de Nebrija, a Madrid, i imparteix Formació Bonificada de la Fundació Tripartita per empreses i treballadors.

 

Els 20 anys d'experiència pesen en l'experiència d'aquest centre docent contrastat i amb reconegut prestigi a nivell nacional, amb la impartició de mes de 4.000 cursos anuals al territori.

 

 

On és Aulacat Tarragona?

Si voleu conèixer més informació sobre Aulacat Tarragona podeu visitar la seva pàgina web. També podeu trobar-los a Tarragona, a l'avinguda Catalunya 47-49, i podeu contactar-hi per telèfon trucant al 977 252 795. També trobareu més informació i novetats sobre els cursos a la seva pàgina a Facebook.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris