Autobús gratuït fins al costat de casa a la macrofesta de Cap d'Any de Reus

Durant tota la nit dues línies de bus nocturn recorreran la ciutat amb una trentena de parades
Autobús gratuït fins al costat de casa en la macrofesta de Cap d'Any de Reus | cedida

 

Reus es prepara per acollir de la millor manera la macrofesta més espectacular de la seva història, i perquè pugueu gaudir sense preocupar-vos absolutament de res, posarà a disposició de tothom dues línies d'autobús gratuïtes que recorreran la ciutat durant tota la nit.

 

D'aquesta manera, ambdues línies connectaran l'estació de tren de Renfe amb el Pavelló Olímpic cada mitja hora; de dos quarts d'una de la matinada fins a les dues, d'anada al macroconcert, i a partir de les dues, amb sortida des del Pavelló cap a l'estació. Un servei que es complementarà amb els busos específics que connectaran la capital del Baix Camp amb Tarragona i Salou; enguany el cotxe a casa!

 

Imatge d'un autobus municipal reusenc. | arxiu

 

Les parades del bus nocturn gratuït:

— Estació de Renfe, Folch i Torres, Niloga, Llibertat, Arc de Sant Jordi, Pompeu Fabra, Dom Bosco, Camí de Valls, Riera d'Aragó, Camí de Tarragona, Carrilet, Estació d'Autobusos, Urb. Pàmies, Barri Fortuny, Escola Marià Fortuny, Pavelló Olímpic.

— Estació de Renfe, Joan Rebull, Oques, Pg. de Sunyer, Font de Rubinat, Pg. de Prim, Pastoreta, La Salle, Greco, Vidal i Barraquer, CAP Marià Fortuny, Escola Marià Fortuny, Pavelló Olímpic.

 

Connexions interurbanes específiques:

— Tarragona - Reus: Plaça dels Carros, Prat de la Riba, pl. Imperial Tàrraco (NT3), Torreforta (Francolí), Parc Riuclar, La Floresta, Estació d'Autobusos de Reus.

— Reus - Tarragona: Estació d'Autobusos de Reus, Campclar (Algues), Torreforta (St. Benilde), Torreforta (Montblanc), pl. Imperial Tàrraco (NT3), plaça dels Carros.

— Salou - Reus: Carrer del Nord, Carles Buigas, pg. Jaume I, cr. Barcelona, av. Jaume I, pl. de les Oques.

— Reus - Salou: Plaça de les Oques, av. Jaume I, cr. Barcelona, pg. Jaume I, Carles Buigas, cr. del Nord.

 

 

 

Compra la teva entrada abans que pugin els preus!

La nit més màgica de l'any s'apropa, i amb ella Reus viurà l'Olympic New Year's Eve, una aposta estratosfèrica per convertir el Pavelló Olímpic en la millor festa de Cap d'Any de tota la demarcació de Tarragona. Una festa 'Loca Latino' que comptarà amb el dominicà Henry Méndez com a cap d'un cartell completíssim, on també actuaran Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i el DJ local ASH.

 

Si us heu adormit i encara no teniu la vostra entrada, fins aquest cap de setmana encara es poden comprar entrades generals a 20 i 25 euros, abans que hi hagi un darrer increment de preus la setmana que ve.

 

I si voleu provar sort, podeu participar als sortejos d'entrades que tenim en marxa al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital!