Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Celler Masroig celebra l'arribada del Vi Novell en una festa amb més de 700 assistents

La celebració canvia d'horari per atraure més públic jove en un ambient festiu
El Celler de Masroig acull més de 700 persones en la Festa del Vi Novell | cedida

 

Aquest passat dissabte, 17 de novembre, el Celler Masroig va acollir la novena edició de la Festa del Vi Novell, un acte multitudinari que va comptar amb Joan Reig com a padrí i pregoner de l'edició i la música de Germà Negre.

 

La festa va comptar enguany amb una participació rècord de més de 700 persones, que es van aplegar per tastar el vi de la primera bóta de la producció d'enguany. Unes xifres de participació que s'expliquen, a més de per la seva consolidació al territori en els darrers anys, pel canvi d'horari i augmentar la part festiva de l'acte, que ha atret més públic i més gent jove.

 

D'aquesta manera, la celebració de l'arribada del vi novell al Celler Masroig va començar a dos quarts de set de la tarda de la mà de Joan Reig, padrí de l'acte i que va fer un pregó carregat d'autobiografia i d'amor pel món del vi; amb un homenatge als viticultors de Masroig: «Celebrem que s’ha acabat la verema i, a punt d’espinjolar la bóta, és un motiu de Festa, fem-nos dignes hereus de la nostra història, dels que ens han precedit, de les dones i dels homes que han dibuixat aquesta terra del Masroig amb la vinya: aquests ceps que, com una obra d’art ben viva, cada estació ens regalen un color diferent».

 

L'etiqueta del vi novell del Celler Masroig d'enguany va dedicada a la dita «A cada porc li arriba el seu Sant Martí» | cedida

 

 

Vi, tapes i folk

A més a més, l'etern bateria d'Els Pets va amenitzar l'acte d'obertura amb cançons del seu nou disc en solitari, 'La culpa'; just abans que com a padrí de la Festa del Vi Novell 2018 s'encarregués d'espinjolar la bóta.

 

Un cop oberta, al voltant de 2.500 copes de vi es van anar omplint, amb la possibilitat d'acompanyar-les de tapes d'embotits i pinxos de la reconeguda Carnisseria Nogales, a preus populars.

 

Seguidament, el grup de folk Germà Negre va protagonitzar un concert enèrgic presentant el seu nou disc 'Molt de porc i poca salsitxa' que va animar tot el públic assistent; un dels al·licients de la vetllada, i que per als més festers, es va allargar encara més amb l'actuació d'un DJ fins ben entrada la nit.

 

El Celler de Masroig acull més de 700 persones en la Festa del Vi Novell | cedida

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris