CEPTA et porta sis camps professionals que desconeixes i que amaguen el teu futur laboral

Els cursos professionals oferits abasteixen un ampli ventall de possibilitats
CEPTA | Cedida

Aquesta primavera, el departament de Formació de CEPTA obre les seves portes a nous camps professionals que, segurament, encara no coneixes, però poden ser la porta d’entrada al teu futur.

 

Cursos per a garantir el teu èxit professional

Protecció de dades

Si les teves competències laborals es mouen en l’àmbit de la consultoria legal, el dret o ets membre del departament de màrqueting, de RRHH o d'informàtica, segurament estaràs familiaritzat amb la nova normativa legal que regula la gestió de dades a l’empresa.

 

El programa de formació que no només et permetrà estar a l’última sobre tots els nous detalls d’una normativa que ha canviat recentment i que cada vegada és més restrictiva, sinó que també et formarà sobre quines són les adaptacions que és necessari que es duguin a terme a la teva empresa o departament per tal d’evitar les sancions legals. Aquest fet converteix aquest curs en, potser, el més imprescindible dels que ofereix CEPTA.

 

L'inici del curs és el pròxim 24 d'abril i té una durada de 8 hores.

 

Prevenció de les emocions negatives

A vegades, volem donar el màxim de nosaltres mateixos i no és possible. Per què? Les emocions negatives són difícils d’evitar i poden ser un condicionant clau a l’hora de mesurar el grau d’efectivitat a la feina. CEPTA et proposa un programa de formació que se centra en aquest àmbit d’estudi i que et servirà per treballar, des d'una perspectiva positiva, tots els impediments que ens perjudiquen professionalment.

 

El curs tracta aspectes tan importants com aprendre a fer servir l’estrès a favor de la feina i aconseguir que l’esforç reverteixi en benefici de tots, àrees que el fan una formació imprescindible per a totes les persones que treballen en l’àmbit de recursos humans.

 

L'inici del curs és el 8 de maig i té una durada de 15 hores.

CEPTA | Cedida

Mindulness per l’empresa. Forma’t per a gestionar l’estrès laboral 

La sobreabundància d’informació, la multitasca, i la pressió exterior són alguns dels factors que poden desembocar en casos d’estrès laboral, una de les epidèmies del món professional que cada vegada afecta a més treballadors, reduint la seva productivitat. Factors com aquests provoquen que siguin molts els treballadors i treballadores que s’enfronten a les seves responsabilitats laborals descoratjats, estressats i poc motivats.

 

Per tal d’evitar aquesta situació, CEPTA us proposa formar-vos en Mindfulness, una metodologia que amplia les capacitats de les persones que conformen les empreses i millora aspectes com la creativitat, la presa de decisions, la gestió de les emocions i les relacions interpersonals. Aquest curs  permetrà, entre altres, ajudar a l’equip a concentrar-se, a practicar l’atenció plena i a millorar les situacions d’estrès. T'animes a ser imprescindible?

 

L'inici del curs és el 9 de maig i té una durada de 15 hores.

 

Informes de RRHH: el càlcul d’indicadors

Si treballes en un departament de Recursos Humans, ja saps que aquesta tasca requereix l’elaboració repetida de molts càlculs i dades. En aquesta proposta de formació, tens la possibilitat d’actualitzar la informació de forma àgil i precisa, sense necessitat de començar de nou, fet que et permetrà estalviar recursos i temps.

 

Aprèn a crear plantilles i automatitzar-les per generar els indicadors, comprova quines són les principals pautes i realitza informes per a reportar la informació. Tot això de manera àgil, senzilla i molt efectiva. A què estàs esperant?

 

L'inici del curs és el 10 de maig i té una durada de 10 hores.

CEPTA | Cedida

 

Power BI, o com fer brillar la vostra feina de dades

Treballes habitualment amb programes tipus Excel i trobes que és realment complicat exposar els resultats de la feina de manera que sigui creativa i entenedora? Si et trobes amb aquest problema, el curs de Power BI és la solució, ja que és una proposta que es dirigeix a totes aquelles persones que habitualment han d’analitzar dades de les diferents àrees de l’empresa i realitzar informes i ajuda a incrementar l’atractiu dels resultats per captar l’atenció de l’auditori.

 

Si el teu nivell d’Excel és mig, però vols reportar la informació de manera molt atractiva, aquest programa de formació aconseguirà que tant tu, com els teus resultats, aconseguiu destacar!

 

L'inici del curs és el 20 de maig i té una durada de 10 hores.

 

Aprèn a desxifrar els missatges ocults de la Grafologia

Creus que escriure a mà és part del passat? I si et diem que la lletra diu molt de cadascú, de les seves capacitats i opcions laborals? Si creus que saber sobre aquest àmbit pot ajudar-te a destacar professionalment i a poder extreure el millor de cadascun dels professionals del teu equip, aquest és el teu curs.

 

En aquesta formació aprendràs nocions de grafologia, així com a aplicar-les en l'àmbit dels recursos humans per tal de valorar diverses capacitats, com són els recursos personals, l’eficiència i l’actitud davant l’entorn. Conèixer més aquesta disciplina especialitzada et proporcionarà formació extra que et pot ser molt útil en l’àmbit laboral i, també, en altres àrees de la teva vida.

 

L'inici del curs és el 10 de juny i té una durada de 16 hores.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris