Posa't en forma amb les classes dirigides de Zona Fitness Torredembarra

T'expliquem les diverses activitats en grup que pots fer en aquest gimnàs de Torredembarra
Les classes dirigides de Zona Fitness Torredembarra es duen a terme en diversos horaris al llarg de cada dia de la setmana. | Cedida

 

Si us ve de gust posar-vos en forma, fer esport i perdre calories en el tram final de l'any, abans d'arribar a les festes de Nadal, teniu una oportunitat molt a la vora. El gimnàs Zona Fitness de Torredembarra, situat al carrer de la Capella número 3, al centre de la localitat, us dona ara una ocasió que no podeu deixar escapar: una variada oferta de classes dirigides de tot tipus.

 

El gimnàs obre cada dia de dilluns a divendres (de set del matí a deu de la nit) i els dissabtes (de dos quarts de deu del matí a les dues del migdia).

 

Les classes dirigides que podeu fer a Zona Fitness Torredembarra

Aquesta és una mostra ràpida de les classes dirigides a les quals podreu assistir si us apunteu al gimnàs Zona Fitness de Torredembarra:

 

Dumbbells

Es tracta d'una classe de tonificació en què es treballa cada grup muscular amb un tema musical diferent. Mitjançant la música, doncs, aconseguim treballar i anar moldejant el nostre cos.

 

Cardio

És un dels treballs més importants i Zona Fitness ens ofereix dues activitats per tal de reforçar la nostra resistència cardiovascular. El primer és el 'cycling', una classe grupal de bicicletes estàtiques en què se simula una ruta ciclista i amb la música acompanyant les instruccions, s'aconsegueix la motivació suficient per cremar moltes calories. La zumba és l'altra modalitat: els balls dirigits amb ritmes llatins ens serviran per cremar calories i també per tonificar.

 

Culo 10

També amb la companyia de la música, l'activitat 'Culo 10' ens servirà, precisament, per això: per aconseguir un cul perfecte. La tonificació muscular dels glutis és el màxim objectiu d'aquesta classe dirigida i específica només per a aquesta part del nostre cos.

 

SFX Core

Aquesta activitat té com a principal objectiu una pèrdua de greix localitzat. A la vegada, però, també es fa treball de tonificació i d'exercici cardiovascular. Així doncs, es tracta d'uns exercicis molt intensos en què, amb intervals, es treballen els abdominals, el glutis, les cames i es fa cardio i funcional.

 

Hipopressius

Es tracta d'una activitat dirigida directament a treballar els abdominals interns. La classe ens ensenya un tipus d'abdominals que pot substituir els abdominals clàssics. Els exercicis que es fan estan basats en la tensió i la pressió, estan molt basats en la respiració. Una forma molt sorprenent de treballar aquesta zona abdominal que ajuda i molt a reduir cintura.

 

Ioga

Una de les activitats que ens ajuda a treballar no tan sols la vessant física del nostre cos, sinó també la part més energètica i emocional. Amb tot, però, les classes dirigides de ioga a Zona Fitness Torredembarra també ens serviran per adquirir un nivell suau de tonificació muscular.

 

Pilates

A les classes de pilates, basades en un sistema d'entrenament que l'alemany Joseph Pilates va desenvolupar durant la Primera Guerra Mundial, es fan diversos exercicis de tonificació muscular, que treballen especialment la zona pèlvica i l'abdominal.

 

Estiraments

Tot i que de vegades semblen una part menor i poc important de l'activitat física, Zona Fitness Torredembarra dona molta importància als estiraments i podem gaudir de classe específica d'aquesta modalitat. Es tracta, al contrari del que es pot creure, d'una part molt important de l’exercici físic ja que ens ajuden a prevenir lesions i agulletes i ens pot ajudar a millorar la nostra flexibilitat.

 

Els horaris de les classes dirigides de Zona Fitness Torredembarra

 

Una de les classes dirigides que es poden realitzar al gimnàs Zona Fitness de Torredembarra. | Cedida