ATENCIÓ

El CDR convoca noves mobilitzacions a Tarragona avui i demà

Comaigua i Creu Roja uneixen esforços per reduir la pobresa energètica

Comaigua espera aconseguir un mínim de 1.000 noves altes al servei de correspondència digital amb la campanya
Comaigua es compromet amb diverses causes de sostenibilitat social  | TarragonaDigital

 

Comaigua, empresa referent en la gestió d'abastaments municipals d'aigua Baix Camp, ha posat en marxa una nova campanya per tal de reduir la taxa de residus i de contaminació. Aquesta consisteix en que els usuaris demandin la recepció de la factura de l'aigua de manera digital, la qual estalviarà els costos d'enviament i de l'ús de paper. A més, quan els usuaris es donin d'alta en aquest servei, la seva comunicació amb Comaigua es convertirà en digital, rebent la resta de correspondència a través del seu correu electrònic. 

 

Aquesta campanya té un elevat component solidari. Amb la reducció de despeses procedents de l'enviament i de les factures en paper, Comaigua donarà 1 euro per cada nou usuari de factura digital al Programa de Pobresa Energètica de Creu Roja. «Cada gest, sostenible» és el lema que sustenta aquesta nova iniciativa, la qual pretén aconseguir un mínim de 1.000 noves altes del servei.

 

La principal finalitat de Comaigua amb la realització de la campanya és facilitar l'accés a l'aigua a la població més vulnerable. Aquest compromís va permetre a la companyia destinar 35.000 euros a la causa el passat 2018, els quals van donar la possibilitat de pagar zero euros pel servei d'aigua a 358 llars en situació de vulnerabilitat. Per tal que tothom pugui gaudir d'aquest nou servei amb fons solidari, Comaigua requereix omplir el formulari que trobareu al següent enllaç

Laa Creu Roja du a terme un projecte de lluita contra la pobresa energètica | Angel Ullate

 

«Els boscos, vius. I la correspondència, digital»

«Els boscos, vius. I la correspondència, digital» és el nom de la campanya, la qual pretén lluitar per fomentar la sostenibilitat del planeta amb la reducció de residus i de l'explotació dels diversos recursos que ofereix. L'empresa ja compta amb un 27% de titulars que han realitzat el canvi a la factura digital, el qual es pretén augmentar en els pròxims dies. 

 

Comaigua és una empresa implicada en el desenvolupament sostenible de la societat i dels recursos que aquesta aporta. Així doncs, ja en l'any 2017, va posar en marxa un pla estratègic de desenvolupament sostenible, anomenat REwater Global Plan, que agrupa diversos compromisos de la mateixa per tal de reforçar l'economia circular i sostenible en les seves accions. 

 

La Creu Roja lluita contra la pobresa energètica

Un 10% de la població es troba en situació de pobresa energètica en l'actualitat. Aquesta xifra augmenta amb el pas del temps, fet que ha fet posar en marxa diversos programes d'ajuda per tal de reduir la gravetat de la situació. Per aquest motiu, la Creu Roja du a terme diverses accions com l'arranjament de les llars, accions preventives a través de tallers de sensibilització i conscienciació, acompanyament de persones en risc d'exclusió social, etc. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris