Exterior del concessionari d'Augusta Car CAMBRILS

El concessionari de Hyundai Augusta Car de Cambrils aposta pel comerç de proximitat

L’equip de treballadors està format per professionals amb una llarga trajectòria en els diferents departaments

Augusta Car CAMBRILS és el concessionari oficial Hyundai més recent de la província de Tarragona. Està ubicat a l'entrada de Cambrils, concretament a la Carretera Nacional 340, km 1.145, al costat de supermercat Esclat.

Per Hyundai Augusta Car el client sempre és el més important. Gràcies als professionals que formen part de l'equip, podreu gaudir sempre d'una atenció excel·lent i una experiència única en l'adquisició d'un nou vehicle.

Altres marques amb concessionaris a Cambrils no ofereixen els serveis oficials, pel que per a qualsevol gestió has de desplaçar-te a Reus o Tarragona. Per aquest motiu, Augusta Car CAMBRILS ha apostat per un comerç de proximitat i ofereix als seus clients els mateixos serveis que el concessionari oficial de Tarragona. D'aquesta manera, els usuaris gaudiran d'una major comoditat al estalviar-se trajectes de 20, 30 o fins i tot 40 quilòmetres.

Equip humà excel·lent i instal·lacions de qualitat

Equip humà del concessionari Augusta Car CAMBRILS
Equip humà del concessionari Augusta Car CAMBRILS | Hyundai Augusta Car

Augusta Car CAMBRILS disposa d'unes instal·lacions totalment reformades, sempre complint els més estrictes estàndards de la marca, i compta amb una exposició de vehicles nous de més de 200 m² on els clients podran veure i gaudir de tots els darrers models Hyundai.

El concessionari de Cambrils també compta amb disponibilitat de vehicles km 0 i d'ocasió, així com els serveis de taller, xapa i pintura i postvenda. Tot això en un espai de més de 1.000 m² i amb un equip de professionals que compleixen, sens dubte, els estàndards més exigents d'un concessionari oficial.

Sens dubte, el factor humà és un dels pilars d'Augusta Car CAMBRILS. L'equip està format per professionals amb una llarga trajectòria en els diferents departaments. Més de 30 anys d'experiència en els departaments de xapa i pintura, així com més de 20 anys d'experiència en taller de mecànica i al departament comercial amb més de 15 anys d'experiència en el sector de l'automòbil. Sens dubte, el concessionari de Cambrils disposa de molts anys de professionalitat al servei dels clients.

Treballador d'Augusta Car Cambrils
L'equip està format per professionals amb una llarga trajectòria en els diferents departaments | Hyundai Augusta Car

Hyundai, marca líder i compromesa amb el medi ambient

Hyundai no deixa de banda les circumstàncies mediambientals que estem vivint. Per aquest motiu, actualment està treballant per oferir als seus clients cotxes que siguin respectuosos amb el nostre medi ambient. Augusta Car és l'única marca que disposa de 5 tecnologies: Híbrida 48 V, Híbrida Elèctrica, Híbrida-endollable, 100% elèctrica i Pila d'hidrogen i tots els seus models compten amb l'etiqueta mediambiental Eco o 0 emissions.

Durant aquest mes de novembre, les persones interessades a comprar un cotxe poden apropar-se al concessionari Hyundai Augusta Car de Cambrils, on trobaran diverses ofertes com els 'Hyundai Days' o els 'Black Weeks' que ofereixen grans descomptes per la compra d'un nou vehicle.

Treballador d'Augusta Car Cambrils fent una revisió a un dels cotxes de la marca
Treballador d'Augusta Car Cambrils fent una revisió a un dels cotxes de la marca | Hyundai Augusta Car


Comentaris