Desmentim 6 mites sobre els cotxes elèctrics

Augusta Car Hyundai dona resposta a les principals preocupacions i mites sobre els cotxes elèctrics
Actualment hi ha més de 4.300 punts de recàrrega per a cotxes elèctrics a Espanya | Augusta Car Hyundai

 

Hem sentit a parlar molt, durant els últims anys, sobre els cotxes elèctrics i també sobre com podem reduir la petjada de carboni. L'interès en els vehicles ecològics continua creixent, n’és una mostra el notable increment de vendes d'automòbils elèctrics purs que hi ha hagut en els darrers mesos. 

 

Tot i el creixement i el plantejament del govern d’eliminar gradualment la venda de vehicles convencionals - gasolina i dièsel- pel 2040, encara persisteixen diversos mites sobre els cotxes elèctrics i la majoria de conductors segueix tenint dubtes sobre l’ús d’aquests models de bateria

 

Augusta Car Hyundai resol els 6 dubtes més freqüents sobre els cotxes elèctrics:

1. Amb l'autonomia d'un vehicle elèctric no es pot viatjar

Un vehicle elèctric convencional cobreix entre 160 i 320 km amb una sola càrrega. Fins i tot més, en alguns models trobem autonomies de més de 482 km. El Kona Elèctric de Hyundai, per exemple, pot arribar fins a 450 km amb una sola càrrega.

2. No trobar punts de recàrrega quan ho necessitis

Actualment hi ha més de 4.300 punts de recàrrega per a cotxes elèctrics a Espanya i la xarxa està creixent ràpidament inclús als pobles més petits. Abans de planificar el teu trajecte busca per internet on pots trobar punts de recàrrega en el teu destí.

3. El preu d'un vehicle elèctric és massa car

Cada vegada hi ha més opcions assequibles i competitives i menys peces mòbils que fallen o necessiten ser reemplaçades. Els elèctrics són, de fet, més barats de mantenir que els vehicles amb combustible convencional.

4. Els vehicles elèctrics són massa lents

Els cotxes elèctrics de lliurament instantani de parell significa que els vehicles elèctrics poden accelerar tan de pressa o fins i tot molt més ràpid que els seus equivalents de gasolina o dièsel. Per exemple, el Kona Elèctric pot accelerar de 0 a 100 km/h en només 7,9 segons.

5. Els motors elèctrics no poden entrar a un túnel de rentada ni conduir en una tempesta elèctrica

És cert que sempre ens han dit que no hem de barrejar l'electricitat amb l'aigua, però quan es tracta d'un vehicle elèctric, és completament segur rentar el cotxe en un túnel de rentada i no existeix cap risc addicional per conduir en una tempesta elèctrica.

6. Les bateries dels vehicles elèctrics s'estan sumant a la crisi dels abocadors

Les bateries dels cotxes elèctrics es poden reciclar igual que les bateries dels automòbils de gasolina o dièsel. Les cel·les poden emprar-se per a emmagatzemar energia solar i eòlica, o poden descompondre's per a reutilitzar els seus elements més valuosos.

 

Aprofita el rènting a particulars amb tot inclòs amb el PersonAll fins al 29 de febrer | Cedida

 

Rènting a particulars amb tot inclòs al Hyundai PersonAll

Si tens intenció de renovar el teu vehicle i has pogut aclarir els teus dubtes sobre els motors elèctrics, aprofita la promoció que Augusta Car Hyundai ofereix als seus concessionaris fins al 29 de febrer: el PersonalAll del Hyundai Kona. Es tracta d'un rènting per particulars amb un lloguer que ofereix tots els serveis necessaris perquè gaudeixis del teu nou cotxe.

 

Aquest servei no només t'ofereix una oportunitat única de renovar el teu cotxe amb unes grans condicions. Si no que també ofereix avantatges com la flexibilitat, la tranquil·litat i un tracte personalitzat de qualitat.

 

No deixis escapar aquesta ocasió de canviar el teu vehicle per un de nou, elèctric i amb un rènting tot inclòs i sense entrada. La promoció vigent inclou el KONA Híbrid 1.6 GDi 103,8kW (141CV) DT Klass, per 293 € al mes i el KONA elèctric 100kW (136CV) TECNO 39,2kWh per 437 € al mes amb punt de recàrrega i instal·lació inclosa. Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera de València N-340, Km.199. També tenen operatiu el telèfon 977 552 414 per a consultes més ràpides i directes.