Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La nova discoteca 'Sabana Reus' obre portes aquest cap de setmana

Natura i oci nocturn es conjuren per convertir la Sabana en el nou local de referència de la ciutat
Josep Vila i Pep Cuerba són els impulsors de Sabana Reus. | Cedida

 

A partir d'aquest cap de setmana Reus comptarà amb un nou local d'oci nocturn, la discoteca 'Sabana Reus' obre les portes aquest divendres 26 d'octubre en una primera nit inaugural a la qual es podrà accedir amb invitació. L'endemà, aquest dissabte 27, tothom que ho vulgui podrà accedir al recinte de manera gratuïta a partir de les 23.30 h.

 

D'aquesta manera, Sabana conjurarà música, nit i festa de gran qualitat amb l'entorn idíl·lic de la naturalesa; un còctel singular que es preveu porti a moltes nits de glòria, entreteniment i diversió a reusenques i reusencs. Tot plegat una aposta segura feta amb esforç i il·lusió, que ha comptat amb un gran equip de professionals del sector que l'han creat especialment perquè la gent hi estigui millor que a qualsevol altre lloc.

 

Un projecte nascut de l'amistat i les ganes de fer més gran la nit de Reus

La discoteca Sabana, ubicada al bell mig de la ciutat, al mateix espai on durant molts anys hi va haver la sala de festes Drums Reus, és un projecte de Josep Vila i Pep Cuerba, dos reusencs que a més a més de portar a sobre molts anys d'experiència en el món de l'oci nocturn de la ciutat, són dos bons amics que s'han volgut bolcar conjuntament en aquest nou projecte il·lusionant i ambiciós.

 

En aquest mateix sentit s'ha manifestat Cuerba, afirmant que els «fa molta il·lusió estar al capdavant d'aquest projecte que aposta per donar vida a l'oci nocturn de la ciutat i que de ben segur tindrà molt bona acollida entre el públic»; un convenciment que de ben segur es materialitzarà els pròxims mesos, convertint la nova discoteca Sabana en el nou punt de referència de l'oci nocturn a la capital del Baix Camp.

 

Per tal d'estar al corrent de totes les novetats i esdeveniments que es facin en aquest nou local, podeu començar a seguir la Sabana Reus al seu perfil a Facebook, també a Instagram i a Twitter.

 

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris