Eco Parking, la proposta més ecològica de Hyundai arriba a Cambrils

La iniciativa pretén combatre el problema de la presència de plàstic a les platges
L'Eco Parking estarà a Cambrils fins al 30 de juliol | cedida

L'abocament de plàstics a les platges és, dia rere dia, un problema més greu i contaminant per al medi ambient. Milers de residus ocupen les platges, mars i oceans del planeta, contribuint —fins i tot— a l'extinció d'algunes espècies. Per aquest motiu, resulta de vital importància conscienciar a la població sobre uns bons hàbits de reciclatge i ús de materials altament contaminants, com és el cas dels plàstics.

 

Aquest és el cas de Hyundai, el qual, per segon any consecutiu, posa en marxa la iniciativa Eco Parking. Aquesta consisteix en el pagament de l'estacionament del vostre vehicle en un pàrquing, a canvi del reciclatge. És a dir, com més residus plàstics aportin els integrants del vehicle, més minuts d'aparcament gratuït podran gaudir. Una dinàmica tan senzilla com aquesta pot arribar a suposar la recollida d'ampolles generades per 25 persones a l'any. 

 

Una iniciativa exitosa en la seva primera edició

El passat any 2018, Hyundai va posar en marxa aquesta iniciativa a Sanxenxo per tal de combatre l'abocament de plàstics a l'Oceà Atlàntic. Aquesta, no només va permetre retirar centenars de plàstics, sinó que també va servir per a conscienciar a la població sobre la importància de fer-ho i sobre l'elevada quantitat de residus dipositats a l'Oceà. Així doncs, es van crear uns dispositius especials, en els quals s'introduïen els envasos de plàstic i, automàticament, s'oferien hores d'aparcament gratuït.

 

Enguany, aquesta iniciativa es tornarà a repetir a Sanxenxo, per tal de continuar combatent l'abocament de residus a l'Oceà. Però, donat l'èxit d'acollida, també es realitzarà a Cambrils i a altres punts de la costa, contribuint així a la preservació del Mar Mediterrani. Així doncs, del 15 al 30 de juliol, podreu gaudir de l'Eco Parking a les platges de Cambrils, Sanxenxo i Torremolinos. I de l'1 al 15 d'agost, ho podreu fer a les de Salines, Alacant i Port de Santa Maria.