EN DIRECTE

⛈ Classes suspeses, aiguats torrencials i el pitjor de la llevantada encara ha d'arribar

Esforç i motivació, pilars fonamentals de la Llar d'Infants del Col·legi Claret de Valls

Els pròxims 25 i 26 d'abril es realitzarà una jornada de portes obertes a la Llar d'Infants
Els alumnes de la Llar d'Infants del Col·legi Claret de Valls treballen coneixements globals i interdependents   | Col·legi Claret

 

La Llar d'Infants del Col·legi Claret de Valls, un referent en educació infantil de l'Alt Camp, obrirà les seves portes els pròxims dies 25 i 26 d'abril, a les 9.30 i 15.30 hores. Acull a nens i nenes des dels 0 fins als 3 anys. Esdevé la primera etapa d'un cicle educatiu que compta amb la mateixa Llar d'Infants i el Parvulari. La seva finalitat principal és acompanyar als infants en els seus primers anys de vida educativa, oferint-los uns coneixements globals i interdependents que els ajudaran a afrontar les següents etapes escolars.

 

Un col·legi que basa la seva proposta educativa en els valors de cristians i que acull una orientació personalitzada de tots els seus alumnes per tal d'aconseguir els resultats desitjats. Aquest aspecte es potencia en l'etapa de la Llar d'Infants, la qual esdevé el tret de sortida de tota la formació de l'alumne i de la seva consegüent adquisició de valors.

Durant els primers anys educatius dels infants es fomenten els valors de la convivència i la interacció   | Col·legi Claret

 

Hem de tenir en compte que la Llar d'Infants acull els primers anys de vida dels alumnes, motiu pel qual resulta de vital importància el fet d'incidir de manera insistent en l'educació dels seus valors. Aquest cicle és una introducció a la vida, a la companyia, a la convivència i a tots els aspectes que aquests tres punts comporten. Per això, el Col·legi Claret de Valls incideix en aquests trets per garantir uns bons pilars educatius. Tots aquests aspectes, així com transmetre pautes, compartir moments i necessitats, aprendre a canalitzar les emocions, etc. ajudaran als infants a créixer sota uns valors de qualitat.

 

La importància de la motivació per aconseguir bons resultats

El Col·legi Claret fa ressò de la importància de l'esforç i la motivació. Aquests són aspectes que es treballen des dels primers anys dels alumnes, a la Llar d'Infants, fins als cursos més avançats. Ambdós caràcters contribueixen a adquirir competències bàsiques però, alhora, necessàries en l'educació de qualsevol persona. Així doncs, el Claret fa ús de diverses tècniques d'aprenentatge que ajuden a proporcionar els hàbits òptims a tots els infants. 

El Col·legi Claret utilitza tècniques d'aprenentatge diverses per aconseguir uns resultats òptims  | Col·legi Claret

 

L'educació adquirida a la Llar d'Infants va més enllà dels coneixements teòrics, se centra a oferir coneixements generals que ajuden als alumnes a esdevenir persones amb autonomia i a adquirir diversos hàbits personals i socials. Aquests serveixen per poder afrontar amb seguretat i èxit les etapes, tant educatives com personals que viuran en els pròxims anys. 

 

La Llar d'Infants del Claret basa les seves tècniques en l'experimentació i el joc

Els infants requereixen un tractament adequat als seus coneixements i necessitats, i aquest és un dels aspectes en els quals el Col·legi Claret posa més esforços. Així doncs, els processos d'aprenentatge i de motivació als alumnes de la Llar d'Infants es basen en l'experimentació i el joc. Potenciar la curiositat dels infants a través de diverses activitats que inclouen experiments ha suposat, durant molts anys, un èxit rotund en els resultats obtinguts pel Claret.

Els processos d'aprenentatge dels alumnes se centren en l'experimentació i el joc  | Col·legi Claret

 

Els jocs resulten atractius pels infants i, a més, suposen una gran font d'aprenentatge, exploració i interacció durant els seus anys a la Llar d'Infants. Per això, el Col·legi de Valls treballa aspectes tals com la psicomotricitat, emocions, tradicions populars i religioses, etc. a través d'aquestes tècniques. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris