EN DIRECTE

⛈ Classes suspeses, aiguats torrencials i el pitjor de la llevantada encara ha d'arribar

L'esportivitat, l'aerodinàmica i el disseny arriben a Autolica amb el nou Mercedes CLA Coupé

Gaudeix de la conducció més atrevida amb l'oferta de Renting Complete de Mercedes-Benz
Mercedes-Benz et presenta el nou CLA Coupé   | mercedes-benz.es
 

Si sou uns amants de la conducció, segur que coneixeu el nou CLA Coupé. Una de les apostes més esportives de Mercedes-Benz, la qual us assegurarà una conducció d'allò més atrevida. Un moviment sense regles, en el que sereu vosaltres mateixos qui les haureu de definir. El seu disseny aerodinàmic us assegurarà un viatge carregat d'adrenalina i acció. El nou model compta amb un centre de gravetat més baix, el qual permet oferir una conducció completament esportiva.

 

En definitiva, un autèntic coupé que superarà les teves expectatives de manera més que exitosa. El CLA Copué ha estat creat sobre el pilar de l'esportivitat. D'aquesta manera, totes les seves tecnologies i acabats, tant interiors com exteriors, estan orientats a oferir als seus conductors una experiència única, lleugera i, a la vegada, veloç. A més, el seu disseny ofereix un espai molt més ampli i confortable a tots els seus ocupants.

 

El seu interior t'aportarà el confort que necessites per a gaudir d'una conducció segura  | mercedes-benz.es

 

Una esportivitat segura

Una altra de les prioritats del nou coupé de Mercedes-Benz és la seguretat del conductor i de tots els ocupants del vehicle. Per aquest motiu, compta amb sistemes d'assistència actualitzats que acompanyen al conductor de forma activa durant la seva posada en marxa. El DISTRONIC, assistent actiu de distància; l'assistent de frenat actiu amb funcions ampliades i el detector de canvi de carril amb funcionament intuïtiu són alguns d'aquests. 

 

Cal destacar la comoditat que ofereix el CLA Coupé. Amb una línia de sostre que aporta el dinamisme propi d'un coupé i la comoditat de disposar de quatre portes per tal que sigui molt més pràctic i ràpid el seu accés. D'aquesta manera, el vehicle combina dues característiques que, fins al moment, pocs altres havien aconseguit sumar. En definitiva, una nova línia estètica que es basa en la puresa sensual del mateix.

El CLA Coupé compta amb el sistema d'intel·ligència artificial MBUX | mercedes-benz.es

 

Descobreix les novetats del CLA Coupé

La nova aposta de Mercedes-Benz es converteix en un vehicle pioner dins la indústria automotriu, juntament amb la Classe A, gràcies al seu sistema d'intel·ligència artificial MBUX. Aquest dota al vehicle de l'autosuficiència necessària per a conduir de manera segura i relaxada. Cal destacar, també, el panell d'instrumentació totalment digitalitzat, el qual inclou de sèrie. A més, les seves noves motoritzacions són molt més refinades, potents i de menor consum. 

 

L'espai és un altre dels punts prioritaris del nou CLA Coupé, el qual compta amb un maleter de 460L, 10L més gran respecte a l'anterior model. Això suposa una tranquil·litat extra respecte al teu equipatge i el de la resta d'ocupants del vehicle. I per a tots aquells enamorats de la marca i dels seus models de la Classe S, teniu la possibilitat d'equipar-lo amb els mateixos sistemes. En definitiva, una gran oportunitat que es converteix en la millor opció!

 

Fes-lo teu amb el Renting Complet

Si t'agrada conduir, és estrany que el CLA Coupé no t'hagi enamorat. Per això, Mercedes-Benz posa en marxa una oferta de Renting Complet que et permetrá fer-lo teu amb garantia, assegurança i manteniment inclosos. Així doncs, el nou model pot ser teu amb canvi automàtic 7G-DCT, AMG Line i el Paquet Premium. Per a més informació, podeu fer click sobre aquest enllaç.

 

Pels que ho preferiu, podeu anar al concessionari Autolica Tarragona al Polígon Industrial Riu Clar, al carrer del Sofre i informar-vos sobre les condicions.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris