Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Tallada la C-14 a Alcover per un accident entre un camió i una furgoneta

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

Galatea Llibres recomana els millors llibres per evadir-vos de la tornada a la rutina

Per fer més suau la tornada a l'escola i a la rutina, la llibreria reusenca ha fet una selecció de llibres per a tots els gustos perquè desconnecteu

Amb el mes de setembre la rutina torna, i amb ella la normalitat. Des de Galatea Llibres han preparat una selecció amb els millors títols per evadir-se del retorn de les jornades laborals i l'escola, amb llibres per a tots els gustos. A més, com sempre, la llibreria reusenca ubicada al carrer de Jesús 5-7, compta amb una agenda plena d'activitats per a petits i també amb presentacions i molt més. Podeu seguir tota l'actualitat de Galatea Llibres fent-vos seguidors de la pàgina a Facebook, i també podeu consultar l'agenda, els llibres i comprar-los de forma online a la seva pàgina web.

 

Les recomanacions de llibres per al mes de setembre

L'art de portar gavardina. | Cedida

 

Títol: L'art de portar gavardina

Autor: Sergi Pàmies

Editorial: Quaderns Crema

Pàgines: 125

Preu: 14 euros

Resum: L’art de portar gavardina és un concentrat de memòria, emoció i plaer de narrar. Imaginats o viscuts, els tretze contes d’aquest recull revelen una capacitat d’observació que confirma Sergi Pàmies com a artesà d’un estil cada vegada més depurat, en què les emocions i els detalls són protagonistes. De la pròpia infantesa a la vellesa dels pares, del romanticisme de la decepció al pànic d’estar a l’altura de les expectatives dels fills, de la perplexitat individual de l’adolescència a les cicatrius col·lectives del segle XXI, el llibre combina reflexió, ironia, melancolia, causticitat i lucidesa i troba en la fascinació per l’absurd i la capacitat de sorprendre’s els antídots més eficaços per combatre les absències, els fracassos i altres desconcerts de la maduresa.

El cel no és per a tothom | Cedida

 

Títol: El cel no és per a tothom

Autor: Marta Rojals

Editorial: Anagrama

Pàgines: 600

Preu: 22,90 euros

Resum: El Pep Costa sap per experiència que les relacions entre germans són difícils d’explicar. Les paraules no donen l’abast, es perden els matisos, els codis, l’entrellat dels anys; tant per tant, és preferible callar i tirar milles. Les bessones, les grans, sempre en discòrdia, fa anys que no es parlen, però una emergència de l’Eva temperamental provoca la visita de la flegmàtica Sara, amb la mediació si us plau per força del Pep, que sempre té un ull clavat al retrovisor de la moto per si de cas. Som al setembre del 2007 i comença un compte enrere que pot canviar-ho tot. El cel no és per a tothom recrea quatre dècades d’aquest joc subtil de pesos i mesures que és la vida d’una família i els seus topants.

 

La trenza | Cedida

 

Títol: La trenza

Autor: Laetitia Colombani

Editorial: Salamandra

Pàgines: 208

Preu: 18 euros

Resum: Una narració vibrant i commovedora que aborda les històries de tres dones que, nascudes en continents diferents, comparteixen unes idees i uns sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

Editat en català i en castellà.

 

La fam invisible | Cedida

 

Títol: La fam invisible

Autor: Santi Balmes

Editorial: Columna

Pàgines: 448

Preu: 20.90 euros

Resum: Després d’un accident en un concert, Roman Spinelli, àlies Equilibrista, arriba a la conclusió que s’ha de replantejar la vida per complet. La caiguda no ha estat només física, sinó que simbolitza un accident molt més profund i abasta tots els àmbits de la seva vida. Aquest és el punt de partida d’un llibre en què el protagonista haurà d’emprendre un viatge cap a les profunditats de si mateix, una ciutat interior anomenada Bruma, habitada per Àlter Ego de la més diversa índole, sovint contradictoris i tots ells extrems.

Editat en català i en castellà.

 

La isla de las últimas voces | Cedida

 

Títol: La isla de las últimas voces

Autor: Mikel Santiago

Editorial: Ediciones B

Pàgines: 560

Preu: 20,90 euros

Resum: Una illa perduda en el mar del Nord. El temporal plana sobre St. Kilda i gairebé tots han fugit en l'últim ferri. No queden a l'illa més de cinquanta persones, entre ells la Carmen, una dona espanyola que treballa al petit hotel local, i un grapat de pescadors. Seran ells els que trobin un misteriós contenidor metàl·lic al costat dels penya-segats. A través d'uns personatges plens de matisos i secrets, atrapats al cor de la tempesta, Mikel Santiago ens planteja la pregunta que sobrevola cada pàgina de la novel·la. Fins on estaries disposat a arribar per sobreviure?

 

Per tenir casa cal guanyar la guerra | Cedida

 

Títol: Per tenir casa cal guanyar la guerra

Autor: Joan Margarit

Editorial: Proa

Pàgines: 296

Preu: 18.50 euros

Resum: Joan Margarit, que ha complert 80 anys aquest mes de maig, fa unes memòries d’infantesa que tenen una profunditat il·luminadora. El poeta no espigola agendes o àlbums familiars, no es deixa amanyagar gaire per la nostàlgia, ni el preocupa gens quedar bé, sinó que es capbussa de ple en els records que li han quedat clavats i tracta d’entendre per què són allà i de quina manera tenen a veure amb la construcció de la seva vida i de la seva poesia.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris