Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Hangar de Reus comença nova temporada amb l'Opening Winter 2019

L'estrena de la nova temporada es farà aquest divendres 14 de setembre amb Cabronazi, nou Dj i moltes sorpreses

 

El local nocturn l'Hangar de Reus estrena temporada i ho fa aquest primer cap de setmana de setembre amb l'Opening Winter 2019, on participarà un invitat molt especial, per fer d'aquesta festa per donar el tret de sortida al període hivernal la millor Opening Winter a la capital del Baix Camp, a més de presentar el nou Dj que estarà tots els divendres al local.

 

Cabronazi i Pau Brull per començar la nova temporada a l'Hangar

Per encetar aquesta nova temporada, la celebració del divendres 14 de setembre comptarà amb la participació del personatge més boig i salvatge d'internet Cabronazi, que farà el seu espectacle, a més de regalar camisetes oficials a tots aquells que s'ho treballin molt. A més, els que s'apropin fins a l'Hangar de Reus també es podran fer fotografies amb ell al photocall que hi haurà instal·lat en el local.

 

L'esdeveniment serà una nit per recordar on sonarà la millor música del nou Dj Pau Brull, qui farà ballar i gaudir a tots els presents perquè sigui una nit inoblidable i plena de rialles aquesta i totes les dels divendres d'aquesta nova temporada a l'Hangar de Reus. Durant l'Opening Winter d'aquest divendres, tothom qui participi en la festa podrà tastar els còctels, les shishes i la ginebra Puerto de Indias, per donar-li un toc encara més rosa a la nit.

 

Divendres, 14 de setembre, començarà la nova temporada a l'Hangar de Reus amb l'Opening Winter 2019 | Facebook (@lhangardeReus)

 

L'Hangar, el local d'oci nocturn situat al cor de Reus

Situat al carrer d'en Vilar 16, destaca per estar situat al cor de la ciutat de Reus. Des de la seva obertura al gener d'aquest 2018, s'ha anat fent un lloc entre els reusencs i s'ha convertit en un dels locals d'oci nocturn més populars de la capital del Baix Camp, amb un excel·lent servei i tracte amb el client.

 

La seva diversitat musical i el seu bon ambient són els motius principals per escollir l'Hangar com a local preferent i, així, gaudir d'una nit diferent i agradable a la ciutat i, amb aquesta Opening Winter 2019, s'estrena la nova temporada, obrint tots els divendres i dissabtes. Amb l'objectiu de seguir creixent com a local d'oci nocturn, en aquesta etapa hi haurà animació i actuacions en directe, a més de seguir donant un servei diferencial amb el client.

 

L'Hangar disposa d'un ampli espai perquè les 250 persones que hi poden entrar al local puguin gaudir de la nit i, a més, també tenen la possibilitat de reservar prèviament la seva zona VIP per a més comoditat i intimitat. 

 

A més de totes les festes que s'organitzen, també es pot gaudir de monòlegs, concerts o celebrar el teu aniversari a l'Hangar de Reus, són algunes de les opcions que es poden realitzar en aquest local d'oci nocturn i gaudir d'un bon ambient. 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris