Imatge dels cotxes de Hyundai Augusta Car

Hyundai Augusta Car, marca líder i pionera en cinc tecnologies elèctriques

Durant el 2020, la marca de cotxes coreana ha estat la més venuda a la zona de Tarragona, Reus, Valls i Cambrils

Un any més, la marca automobilística coreana Hyundai torna a estar d'enhorabona. Malgrat les dificultats que ha patit el comerç i l'economia en general al llarg dels darrers mesos, Hyundai Augusta Car ha estat líder en vendes a particulars durant l'any 2020.

El gener de 2020, la gamma electrificada de Hyundai es va proclamar com la més completa del mercat, ja que és l'única marca que ofereix les 5 tecnologies elèctriques.

Enguany, continua assolint reptes i Hyundai Augusta Car es reafirma com la marca de cotxes més venuda a la zona de Tarragona, Reus, Valls  i  Cambrils.

Aquest és el resultat de grans inversions en I+D durant dècades. A diferència d'altres fabricants que s'han concentrat en una o dues alternatives, la marca ha desenvolupat totes les tecnologies disponibles. Per aquest motiu, Hyundai  ofereix la gamma més àmplia de vehicles electrificats  per a reduir les emissions i disminuir els costos  totals d'adquisició.

D'altra banda, la marca té previst realitzar importants inversions en mobilitat  futura fins a 2025, amb prop de 47.000 milions d'euros. A més d'apostar pel desenvolupament de piles de combustible, amb desemborsaments de fins a 6.700 milions d'euros.

Imatge d'un dels cotxes de Hyundai Augusta Car
Trobaràs tota la informació al web oficial de Hyundai Augusta Car | Hyundai Augusta Car

Hyundai  és l'únic fabricant que compta amb les cinc tecnologies elèctriques en la seva gamma: híbrida 48 V, híbrida elèctrica, híbrida-endollable, 100% Elèctrica  i pila d'Hidrogen.

Si encara no tens clares les especificacions de cadascun d'aquests tipus de cotxe, Hyundai ha preparat un vídeo explicatiu amb totes les característiques  de les cinc tecnologies elèctriques. T'expliquen en què consisteix cada opció perquè puguis escollir la que millor s'adapta a les teves necessitats.

Si vols més  informació, entra al web oficial de Hyundai Augusta Car — hyundai.com — i consulta les diferents gammes  i  tecnologies de la marca. No t’ho perdis!

A més a més, al ser considerats un servei essencial, els concessionaris Hyundai Augusta Car es mantenen oberts en el seu horari habitual:

Horaris d'exposició

Dilluns a divendres:

— De 9.00 a 13.00 hores.

— De 16.00 a 20.00 hores.

Dissabtes:

— De 9.00 a 13.00 hores

Horaris de taller i post-venda

Dilluns a divendres:

— De 8.30 a 13.00 hores.

— De 15.30 a 19.00 hores.

Dissabtes:

— De 8.30 a 13.00 hores.