Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Fins a 6.000 euros de descompte amb els 'HyunDAYS' d'Augusta Car Hyundai

Fins al 18 de setembre es podran comprar als concessionaris d'Augusta Car Hyundai vehicles amb preus d'escàndol, amb fins a 6.000 euros de descompte
Professionals del sector automobilístic us atendran als concessionaris d'Augusta Car Tarragona. | Laia Solanellas

 

Els concessionaris d'Augusta Car Hyundai tornen a oferir un cop més ofertes en la compra dels seus vehicles en el marc de la campanya 'HyunDAYS'. Després de l'èxit d'aquesta promoció en les seves dues primeres edicions, la marca de cotxes coreana ha tornat a apostar per aquest esdeveniment, i en aquest sentit des del 10 fins al 18 de setembre es podran comprar fins a 58 cotxes dels seus concessionaris amb preus d'escàndol, que inclouen descomptes que arriben fins als 6.000 euros.

 

Descomptes brutals en unitats limitades

Els 'HyunDAYS' s'aplicaran en unitats limitades de vehicles, un total de 58 cotxes, així que si esteu interessats en renovar el vostre haureu de visitar ràpidament el vostre concessionari d'Augusta Car Hyundai més proper, i així poder consultar quins cotxes estan subjectes a l'oferta i consultar els preus de venda especials que tindran aquests dies. També podreu provar i veure en persona les característiques que ofereixen els models de Hyundai, els quals tenen el disseny, la seguretat i la tecnologia com a pilars principals i que fan destacar la flota de vehicles d'entre la resta de marques.

 

Cotxes d'alta qualitat a bon preu

Els vehicles de Hyundai que podreu trobar a tots els concessionaris d'Augusta Car al Camp de Tarragona són una opció excel·lent si esteu pensant en renovar el vostre cotxe.  Hyundai és una marca coreana que s'ha convertit en una de les principals opcions de compra amb models com el Kona, entre molts altres. A més, no sempre es té l'ocasió d'estrenar vehicle amb un descompte espectacular com el que ofereixen els 'HyunDAYS' fins al 18 de setembre. Dissenys acurats i elegants, la tecnologia més avançada i seguretat són els trets principals d'aquesta marca de cotxes, que és una de les punteres del món.

 

Imatge de les instal·lacions d'Augusta Car Hyundai a Tarragona. | Laia Solanellas

 

A més, un altre factor que fa que Hyundai sigui una de les marques automobilístiques que cada cop té més adeptes és la seva relació qualitat-preu, i és que les prestacions excel·lents dels seus models lligats a uns preus molt competitius els converteixen en una gran opció per renovar cotxe. A més, la seva àmplia gamma de vehicles cobreix tots els gustos i necessitats: des de cotxes més petits i ideals per circular en entorns urbans, fins a gammes més esportives, familiars, etc.

 

On trobar els concessionaris Augusta Car Hyundai a Tarragona

Tant si aprofiteu els 'HyunDAYS' com si voleu visitar algun dels concessionaris d'Augusta Car Hyundai al Camp de Tarragona, podeu dirigir-vos als centres que hi ha a Reus, Tarragona, Cambrils, Valls i al concessionari col·laborador a Montblanc. Allí rebreu un tracte personalitzat i amb la màxima confiança, i és que els seus especialistes us assessoraran perquè marxeu amb la confiança de saber que heu escollit el vehicle que més s'adapta a vosaltres i a les vostres necessitats. Quaranta anys d'experiència són l'aval de la professionalitat d'aquesta marca, i la garantia de qualitat.

 

Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera de València 199 i també podeu consultar la seva pàgina web o seguir el seu Facebook per descobrir totes les seves novetats. També tenen operatiu el telèfon 977 552 414 per a consultes més ràpides i directes.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris