ATENCIÓ

El CDR convoca noves mobilitzacions a Tarragona avui i demà

Descobreix el nou Hyundai Santa Fe amb l'oferta «PersonAll»

Ara podràs gaudir d'un renting per a particulars amb la nova proposta «PersonAll»
El nou Santa Fe presenta unes prestacions innovadores | hyundai.es

Ja podeu gaudir del nou model Santa Fe de Hyundai, el nou set places que t'acompanyarà a tu i a tota la teva família en les vostres aventures més esbojarrades. El model arriba carregat d'estil i sofisticació, aportant l'espai i comoditat necessaris perquè tots els passatgers puguin gaudir del viatge. El nou Santa Fe es posiciona com a pioner de la línia SUV de la marca Hyundai, destacant pel seu disseny i acabats d'elevada qualitat.

 

La seguretat és un dels elements prioritaris a l'hora d'escollir el vostre nou vehicle. Per aquest motiu, Hyundai ha apostat per diversos sistemes que asseguraran el viatge a tots els passatgers. Cal destacar el Hyundai SmartSense, un sistema de conducció assistida del qual gaudeix el nou Santa Fe. Aquest s'anticipa als possibles problemes o col·lisions que puguin donar-se durant la conducció, frenant automàticament quan detecta elements davant del vehicle, mantenint la direcció d'aquest en determinades ocasions o prevenint l'angle mort en la conducció.

 

El nou Hyundai Santa Fe compta amb unes prestacions d'elevada qualitat per tal que puguis experimentar una conducció increïble sota un control absolut del vehicle. Les seves suspensions davanteres i posteriors doten el vehicle d'una ràpida resposta enfront les adversitats del terreny, així com el sistema de tracció total HTRAC. A més, podreu escollir entre un sistema de transmissió manual de sis velocitats o la transmissió automàtica de vuit.

Els concessionaris oficials Augusta Car us informaran sobre l'oferta «PersonAll»  | Cedida

 

Gaudeix d'un sistema de renting per a particulars

Estrenar cotxe cada quatre anys ha deixat de ser un somni. Amb el nou programa «PersonAll» de Hyundai podreu gaudir d'una oferta de renting per a particulars a un preu espectacular. Un cotxe amb tot inclòs i sense entrada! Assegurança sense franquícia i amb totes les cobertures, manteniment a tallers oficials Hyundai, reparació amb peces originals, ITV, substitució de pneumàtics, impostos inclosos, assistència a carretera les 24 hores, compromís de devolució, gestió de multes online i actualització de cartografia entre les prestacions més destacades.

 

Si estàs pensant en renovar el teu cotxe i vols provar amb un renting, «PersonAll» és la teva millor opció. Pots informar-te a qualsevol dels concessionaris d'Augusta Car, els quals podreu trobar a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls. No esperis més i estrena cotxe amb Hyundai!

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris