GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'OCM fa un homenatge a J. S. Bach amb un concert extraordinari al Palau de la Música Catalana

El concert tindrà lloc el pròxim diumenge 12 de maig a Barcelona
L'OCM oferirà un concert extraordinari al Palau de la Música Catalana | Orquestra Simfònica Camera Musicae
 

El pròxim diumenge, 12 de maig, l'Orquestra Simfònica Càmera Musicae (OCM) presentarà els concerts per a 1, 2, 3 i 4 pianos i l'orquestra de Bach al Palau de la Música Catalana de Barcelona. El concert, amb un elevat caràcter extraordinari, no es reprodueix en aquest escenari inversemblant des del passat any 2001, motiu pel qual adopta un gran toc sentimental. 

 

Jordi Mora serà l'encarregat de dirigir als pianistes Albert Guinovart, Alba Ventura, Sebastian Knauer, Marc Heredia, Katia Michel i Marta Puig per tal d'oferir un concert únic amb un programa espectacular. Fins a quatre pianos de cua amb tocs simultanis oferiran a tot el públic un concert reconegut i destacat de l'aclamat compositor J.S. Bach, que assegurarà una vetllada inoblidable.

 

Per tal d'obrir aquest concert, s'interpretarà un dels concerts més brillants del compositor, el concert de Brandenburg número 3 en Sol major. Per tots aquells que vulgueu gaudir d'aquest programa,  ja podeu comprar les vostres entrades a través de la web del Palau de la Música Catalana o a les mateixes taquilles de manera presencial. El preu oscil·la entre els 25 i 75 euros.

 

Una formació musical extraordinària

El concert per a piano i orquestra és una de les formacions musicals més aclamades, essent acollida per grans compositors i músics des dels seus inicis, com Mozart, Beethoven i Brahms, entre d'altres. Però el cert és que l'origen d'aquesta està en el compositor homenatjat per l'OCM en el pròxim concert el dia 12 de maig, J.S. Bach. Amb una ampliació musical sobre els seus concerts carregats de riquesa harmònica, va combinar pianos fins a arribar al concert de quatre pianos i orquestra.

 

El programa

Repertori

J.S. BACH:

— Concert de Brandenburg núm. 3 en Sol major, BWV 1048

— Concert per a piano i orquestra en Fa menor, BWV 1056

— Concert per a piano i orquestra en Re menor, BWV 1052

— Concert per a 2 pianos i orquestra en Do menor, BWV 1060

— Concert per a 3 pianos i orquestra en Re menor, BWV 1063

— Concert per a 4 pianos i orquestra en La menor, BWV 1065

 

Intèrprets

— Orquestra Simfònica Camera Musicae

— Sebastian Knauer, piano

— Alba Ventura, piano

— Albert Guinovart, piano

— Marc Heredia, piano

— Katia Michel, piano

— Marta Puig, piano

— Jordi Mora, director