Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Dos anys de gimnàs per uns quinze euros al mes a Zona Fitness Torredembarra

L'oferta arriba al gimnàs torrenc en motiu del 'Black Friday'
La varietat d'aparells a la sala de musculació és una de les grans apostes de Zona Fitness.   | Cedida

 

El 'Black Friday' es nota de valent a Zona Fitness, el gimnàs més cèntric de Torredembarra. En motiu d'aquesta jornada d'ofertes, en aquesta instal·lació han posat en marxa una promoció realment sorprenent: ofereixen dos anys de gimnàs per un preu total de 369 euros, és a dir, per 15,38 euros al mes. El preu és descaradament competitiu i es tracta d'una oferta gairebé inigualable per tal de poder accedir a un gimnàs i a les múltiples activitats que es fan a Zona Fitness Torredembarra.

 

Gimnàs durant dos anys per 15,38 euros al mes

L'oferta s'acaba de fer pública i no té data límit, però sí que té places limitades: s'ofereixen deu promocions d'aquest tipus, i qualsevol persona que no sigui sòcia de Zona Fitness podrà accedir-hi, excepte les que fa menys de sis mesos que s'hi han donat de baixa.

 

Només caldrà inscriure's a les seves instal·lacions i, un cop allà, abonar els 369 euros d'aquesta oferta, en un sol pagament. D'aquesta forma, s'hauran pagat ja els dos anys de gimnàs a un preu mensual molt econòmic.

 

Totes les classes i sales, a disposició de qui s'hi apunti

La tarifa dona dret a accedir a totes les instal·lacions de què disposa Zona Fitness Torredembarra, que són moltes, igual que les seves activitats dirigides. Sala de peses i musculació, sala de càrdio, disseny de rutina d'entrenament per objectius, vestidors i tot l'equip de professionals d'alta qualificació de Zona Fitness a disposició de qui s'hi apunti.

 

De tots aquests serveis se'n podrà gaudir en un ampli horari d'aquest gimnàs, que està situat al bell mig de Torredembarra: al carrer de la Capella, número 3. El seu horari d'obertura és de set del matí a deu de la nit de dilluns a divendres, i de dos quarts de deu del matí a dues del migdia els dissabtes.

 

El 'Black Friday', doncs, arriba a Zona Fitness amb una oferta econòmica absolutament irresistible: dos anys de gimnàs a un preu molt i molt assequible. Tothom que estigui interessat en l'oferta, pot aprofundir en la informació i fer la seva pre-reserva de la plaça a la pàgina web de Zona Fitness Torredembarra.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris