GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Gerard Pérez, professor de ball de Zona Fitness, podi en un campionat internacional

Pérez ja es prepara per al campionat del món mentre segueix amb les seves exitoses classes a Zona Fitness Torredembarra
Gerard Pérez amb la seva parella de ball, després d'assolir la medalla de bronze. | TarragonaDigital.com

 

Nou èxit per a Gerard Pérez, el ballarí torrenc de prestigi internacional que exerceix com a professor de ball a Zona Fitness, el gimnàs situat al carrer de la Capella, al centre de Torredembarra. Pérez va quedar tercer, i per tant va fer podi, en el darrer campionat de ball al qual va assistir, a Stuttgart, a Alemanya. Juntament amb la seva parella artística Eva Krejcirova, doncs, van assolir la medalla de bronze.

 

Es tracta d'una competició que forma part d'un circuit internacional de cinc proves. Tot i que en altres proves s'havien aproximat al podi, quedant en quarta posició, fa tot just uns dies a Stuttgart van poder assolir-lo. Ara ja preparen una nova competició, a Praga; i el campionat del món, que tindrà lloc d'aquí a unes setmanes també a la República Txeca, en aquest cas a la ciutat d'Ostrava.

 

Gerard Pérez, professor de ball al gimnàs Zona Fitness de Torredembarra

Els èxits de Gerard Pérez, però, els compagina amb la seva activitat professional que, òbviament, també està relacionada amb el ball. I és que ara fa uns mesos, Pérez va obrir la seva nova escola de ball a Torredembarra, a les instal·lacions del cèntric gimnàs Zona Fitness de la Torre.

 

D'aquesta manera, doncs, tot un ballarí de prestigi internacional es converteix en professor de ball per a tothom que vulgui iniciar-se o millorar en aquesta pràctica. A Zona Fitness Torredembarra, Gerard Pérez fa classes de diversos tipus de ball, on destaquen els ritmes tropicals, com ara la salsa o la bachata i els balls de saló

 

Així doncs, tothom que estigui interessat a aprendre ball de la mà de Gerard Pérez es pot posar en contacte amb aquest gimnàs, Zona Fitness Torredembarra, situat al carrer de la Capella número 3, trucant al telèfon 977 64 56 26 o enviant un correu electrònic a l'adreça info@zonafitness.cat.

 

Un any de gimnàs per 299 euros a Zona Fitness. | TarragonaDigital.com

 

Una promoció única per començar el curs

Val a dir, a més, que Zona Fitness Torredembarra ofereix una promoció per començar el curs amb força i amb el repte d'anar al gimnàs. Ja està en marxa una oferta de només deu places que ofereix un any sencer de gimnàs per només 299 euros. La inscripció, com la de l'escola de ball Gerard Péres, es pot fer a les instal·lacions de l'establiment, al telèfon 977 64 56 26 o enviant un mail a l'adreça info@zonafitness.cat.