La llibreria Galatea farà presentacions, recomanacions, jocs literaris i enigmes per Internet

L'emblemàtica llibreria reusenca trasllada els actes i les activitats a través de les xarxes socials i del seu web
Durant els dies de confinament la llibreria reusenca oferirà els seus actes a través de les xarxes i del seu web | Laia Solanellas

 

Aquests moments de confinament a causa de la crisi del coronavirus, han fet que moltes empreses hagin d'adaptar-se al canvi, sobretot pel que fa a la difusió cultural; imprescindible en aquests moments on no podem sortir de casa. Així doncs, la Llibreria Galatea se suma a la iniciativa online amb diferents propostes, perquè tots els públics puguin gaudir de la literatura a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i del seu web.

 

Dues presentacions de llibres

Avui, dilluns, arriba la primera presentació; serà del llibre de CRIMS de Carles Porta, que actualment fa el programa d'èxit amb el mateix nom a TV3. La presentació serà en directe a les 19.00 hores, a través del seu canal de Youtube, que s'estrena per l'ocasió.

 

El segon torn de presentacions en directe serà el dimecres 25, a les 12.00 hores. On es podrà assistir digitalment a la presentació del conte 'Aquest any no aniré a l'escola' del reusenc Carlos Mascarell. El conte narra la història de la família amb la seva experiència amb el càncer infantil. La presentació es podrà veure a través de l'Instagram de @contraelcancerinfantil. 

 

També han creat una iniciativa perquè la quarantena afecti el menys possible als escriptors i escriptores, oferint presentar els seus llibres a través de les seves plataformes digitals. 

 

 

Recomanacions, jocs literaris i enigmes

Per altra banda, la llibreria reusenca acaba de començar una proposta diària de recomanacions, jocs literaris, enigmes, etc. a través de les seves xarxes, on tothom pot participar. Podeu penjar les vostres lectures i recomanacions al seu compte de Facebook, Instagram i Twitter, amb el hashtag #JollegeixoambGalatea i #JoemquedoacasaambGalatea . També podeu veure les recomanacions a la nova secció del seu web 'Parlem de llibres'.