Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Com funcionen els préstecs gratis

Descobrim com funcionen els préstecs gratuïts. | TarragonaDigital

 

T'ha cridat l'atenció la publicitat que ofereix préstecs gratis? Tens curiositat per saber com funciona? Per respondre a aquestes preguntes en aquest article, hem preguntat a Matchbanker sobre els préstecs gratis i ens han explicat els secrets d'aquest servei financer.

 

Són una promoció i en qualsevol moment pot acabar

Els préstecs gratis són una promoció que llancen les entitats financeres per captar clients. Això vol dir que no es tracta d'un servei en si mateix i que en qualsevol moment una entitat pot decidir eliminar o canviar la promoció. Per descomptat, si quan això passa tu ja estàs gaudint del teu préstec gratuït, ho seguirà sent fins que acabi el seu termini. Els canvis que facin les empreses no poden ser retroactius sobre les condicions que t'oferissin en el seu moment, tret que tu donis el teu consentiment.

 

No és el mateix gratis que sense interessos

En els préstecs gratis, sempre que compleixis les condicions de devolució dels diners, no hauries de pagar res. No obstant això, en els préstecs sense interessos pot ser que hagis de pagar una comissió d'obertura o de gestió. Per tant, compte amb aquests dos termes, ja que no són el mateix. Els préstecs gratuïts no tenen comissions d'obertura, ni d'estudi de sol·licitud, ni de cap tipus. Simplement tornes la mateixa quantitat que la que vas demanar en el seu moment, ni un cèntim més.

 

Solen ser de quantitats petites

Generalment, les empreses que ofereixen préstecs gratis es dediquen als préstecs ràpids i micropréstecs. Per tant, ja de per si són entitats que difícilment concedeixen préstecs per quantitats superiors als 1000 euros. Però com en aquest cas és una promoció en la qual el prestador l'únic que obté és la possibilitat d'un futur client, solen limitar les quantitats a 300 euros o xifres similars.

 

Què necessito per poder gaudir d'ells?

El públic objectiu d'aquestes entitats és un individu que torni a necessitar finançament en el futur, ja que esperen que aquesta segona vegada repeteixis amb ells i aquest cop pagant. Per tant, els requisits sobre la solvència dels clients són bastant flexibles. En la majoria dels casos, si es tenen ingressos regulars i no hi ha altres deutes que suposin una proporció important d'aquests ingressos, les entitats estaran disposades a estudiar la sol·licitud.

 

No obstant això, si no es compta amb ingressos regulars, és bastant probable que la sol·licitud es rebutgi de forma automàtica. Altres requisits com avals, nòmines, límits d'edat, etc, varien bastant segons l'entitat, però sempre en pots trobar un que s'ajusti al teu perfil.

 

Com es tornen els diners

Depèn de cada entitat, però és habitual que et donin un número de compte i que simplement fent un ingrés identificant el teu préstec en el concepte sigui suficient. En alguns casos, fins i tot et permeten domiciliar el pagament com si es tractés de qualsevol altra compra que puguis fer en un comerç en línia. Si tens dubtes, posa't en contacte amb el servei d'atenció al client abans de formalitzar el contracte, així podràs decidir amb tota la informació necessària.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris