MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

El restaurant Sol Ric compta amb diverses propostes gastronòmiques per a tots els gustos

El restaurant ofereix diversos menús per a gaudir tant els dies laborables com els festius
El restaurant Sol Ric compta amb diversos menús | Facebook Sol Ric Restaurant

El restaurant Sol Ric compta amb més de mig segle de vida oferint propostes gastronòmiques d'elevada qualitat a tots aquells que s'han endinsat en el seu restaurant. Els seus plats es caracteritzen per estar elaborats amb productes propis del territori i d'una excel·lent qualitat, els quals han dut a milers de persones a gaudir-los. Entre aquests, cal destacar el seu peix i marisc, seguits de carns molt fresques i de postres casolans. A més, el Sol Ric compta amb una bodega de més de 120 referències per tal d'acompanyar els àpats amb el vi més adequat. 

 

Durant més de 50 anys, el restaurant Sol Ric de la Via Augusta de Tarragona ha acollit celebracions molt diverses. Comunions, casaments, batejos i, fins i tot, reunions d'empresa. El restaurant compta amb la ubicació i qualitat perfectes per tal de garantir una jornada d'allò més exitosa. A més, cal destacar la facilitat d'aparcament, ja que posa a disposició dels seus clients un pàrquing gratuït, de manera que deixar vehicle no serà un inconvenient.

El peix i marisc del restaurant Sol Ric està present a nombrosos plats | Facebook Restaurant Sol Ric

 

Alguns dels menús més destacats del restaurant Sol Ric

Són molts els que, a causa dels seus horaris laborals, han de fer diversos àpats fora de casa. Això, en nombroses ocasions, és sinònim de menjar ràpid i malament. El Sol Ric vol posar fi a aquesta situació amb el seu menú executiu, el qual podreu gaudir per 17 euros, amb beguda inclosa, o bé per 15 sense beguda. Aquesta última opció està pensada per tots aquells que volen gaudir d'un vi en concret de la seva extensa bodega.

 

Aquest menú de migdia, disponible només els laborables, varia cada setmana, oferint així diversos plats i propostes per tal que la seva diversitat sigui un dels punts forts. Així doncs, podreu escollir entre quatre primers, cinc segons i tres postres que no deixaran a ningú indiferent. 

Tots els postres del restaurant Sol Ric són casolans | Facebook Restaurant Sol Ric

 

I per quan aneu acompanyats, podreu triar el menú colla, el qual només es pot gaudir amb un mínim de dues persones. Aquest, de la mateixa manera, compta amb diversos plats a escollir, els quals ofereixen una elevada varietat. En aquest cas, el preu és de 31 euros, amb pa, beguda i cafè. I pels que vulgueu gaudir d'un vi en concret, també tindreu l'opció de seleccionar-lo sense beguda pel preu de 29 euros. 

 

El menú colla es pot gaudir de dilluns a diumenge, tant al migdia com a la nit. A diferència del menú executiu, la varietat de plats inclosos és tancada.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris