GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El nou Land Rover Evoque es podrà provar aquest cap de setmana a Tarragona

Ja podeu reservar la vostra plaça per a gaudir del viatge
El nou Land Rover Evoque Full Traction es podrà provar a Les Gavarres   | cedida

Aquest dissabte, 29 de juny, Tarragona té una cita amb els fanàtics de la conducció. I és que podreu provar el nou Land Rover Evoque Full Traction al centre d'oci Les Gavarres, a l'aparcament de davant dels cinemes. Així doncs, d'11.00 a 20.00 hores podreu endinsar-vos en el món de la conducció més salvatge i apassionada amb un model que de ben segur que us enamorarà a tots. 

 

Les places per a provar el nou Land Rover són limitades, motiu pel qual només 50 persones podran ser les afortunades en gaudir de l'experiència de conduir el Full Traction. Així doncs, si voleu ser una d'elles, no dubteu en reservar la vostra plaça i gaudir de l'adrenalina, aventura i, alhora, comoditat, que aporta el nou Evoque a un Terrapod. Per fer-ho, només cal que punxeu sobre aquest enllaç i completeu el formulari amb les vostres dades personals i l'hora de preferència per a realitzar la prova.

Les places són limitades, pel que caldrà inscripció prèvia  | cedida

 

L'Evoque, un model inigualable 

El Land Rover Evoque compta amb una silueta reconeguda per allà per on passa. El seu aspecte marcat ofereix una sensació d'agressivitat, seriositat i, alhora, aventura, pròpies de la gamma Range Rover. Una model caracteritzat pel dinamisme que li aporten les seves línies estructurals, les quals li ofereixen un aspecte inconfusible. Fars LED, retrovisors exteriors calefactables, spoiler del portó darrer, sistema estabilitzador de remolc (TSA) i moltes altres característiques més.

 

Pel que fa al seu interior, tampoc deixa a ningú indiferent. I és que compta amb un equipament inigualable, amb uns acabats que es preocupen per tots els detalls del vehicle. Seqüència d'arrancament amb moviment amb dials i il·luminació, fixacions de l'equipatge al maleter, indicador de la temperatura exterior, volant de pell, seients de tela en Ebony, etc. En definitiva, una opció que serà la predilecta de  tots aquells amants dels vehicles d'aventures Full Traction i que, a més, podreu provar aquest dissabte a Tarragona.