Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les estrenes en llibres més destacades d'aquest gener amb Galatea Llibres

Gener intens amb molts títols destacats a la lliberria reusenca

L'any ha començat amb bon peu pel que fa als amants de la bona literatura, i és que a Galatea Llibres hi podreu trobar els últims títols més destacats que han arribat al mercat. Aquest 2019 ha començat ben fort i tots ells són llibres per gaudir amb històries molt diferents. A més, com sempre, la llibreria reusenca ubicada al carrer de Jesús 5-7, compta amb una agenda plena d'activitats per a petits i també amb presentacions i molt més. Podeu seguir tota l'actualitat de Galatea Llibres fent-vos seguidors de la pàgina a Facebook, i també podeu consultar l'agenda, els llibres i comprar-los de forma online a la seva pàgina web.

 

Serotonina. | TarragonaDigital

 

Títol:  Serotonina

Autor:  Michel Houellebecq

Editorial:  Anagrama

Pàgines:  288

Preu:  19.90 €

Resum: Florent-Claude Labrouste té quaranta-sis anys, detesta el seu nom i es medica amb Captorix, un anti depressiu que té tres efectes adversos: nàusees, desapa-rició de la libido i impotència. El seu trajecte comença a Almeria, continua als carrers de París i després a Normandia, on els agricultors estan en peu de guerra. En Florent-Claude descobreix uns vídeos pornogràfics en què apareix la seva companya japonesa, deixa la feina i se’n va a viure en un hotel. Vagareja per la ciutat, visita bars, restaurants i supermercats. Filosofa i malparla. També repassa les seves relacions amoroses, marcades sempre pel desastre, en alguns casos còmic i en d’altres patètic. Es retroba amb un vell amic que semblava que duia una vida perfecta, però la dona l’abandona per un pianista anglès i s’endú les dues filles amb ella. I aquest amic li ensenya a fer servir un fusell...

Editat en català i en castellà.

 

A l'amic escocès. | TarragonaDigital

 

Títol:  A l'amic escocès

Autor:  Maria Barbal

Editorial:  Columna

Pàgines:  320

Preu:  20 €

Resum:  El dibuix del jardí de l’hospital on dos soldats ferits s’estan curant porta una dedicatòria: «A l’amic escocès». La va escriure un noi nascut en un poble del Pirineu i està adreçada a un brigadista de la Guerra Civil Espanyola. Tant l’un com l’altre contribueixen a fer memorable aquesta novel·la. Assistim a la infantesa i la joventut del Benet, al seu ampli ambient familiar, a com renuncia a la ciutat i, acabada la guerra, a una carrera artística. També, a la seva gran història d’amor i a l’amistat, que ha crescut forta en moments difícils i s’alça per damunt dels anys. El George ens assabentarà del que encara ens faltava conèixer de tots dos i llavors, com si fos un arbre, s’adona que ha posat les arrels a la terra de l’altre.

Editat en català i en castellà.

 

La mort del comanador. Llibre 2 | TarragonaDigital

 

Títol:  La mort del comanador. Llibre 2

Autor:  Haruki Murakami

Editorial:  Empúries

Pàgines:  432

Preu:  21.90 €

Resum: En aquest segon volum, Murakami recull tots els fils que ha anat desplegant al primer llibre per teixir un mosaic esplèndid, ple de misteri i subtileses sobre la condició humana, amb un final que no decebrà ningú. A la primera part, un retratista abandonat per la dona esperava calmar-se i retrobar-se ell mateix i la seva inspiració a la casa d’un famós pintor ja retirat, en Tomohiko Amada. Però el que ha passat és que s’ha vist immers en un món ple d’enigmes i de fets estranys. El so d’una campana el manté despert a mitjanit, hi ha un poder misteriós en un estrany forat al mig del bosc, sembla que una mà invisible mou els objectes de la casa... La pintura La mort del comanador sembla que té la clau de tot plegat. Però abans de res, el nostre pintor de retrats ha de saber més coses sobre el gran Amada, què li va passar exactament quan estudiava a Viena al final de la dècada de 1930? Mentrestant, el nostre pintor aconsegueix avançar en la seu nou propi estil de pintura, aquesta vegada fent el retrat de la Marie, una nena de tretze anys intel·ligent i reservada a qui veu cada diumenge al matí fins que desapareix sense deixar rastre. I ell, angoixat per la desaparició i amb la intuïció que alguna cosa ben estranya li ha passat, decideix fer el que calgui per trobar-la.

Editat en català i en castellà.

 

Carvalho: problemas de identidad | TarragonaDigital

 

Títol: Carvalho: problemas de identidad

Autor: Carlos Zanón

Editorial:  Planeta

Pàgines:  352

Preu:  20 €

Resum:  Sense saber ben bé com ni per què, Carvalho segueix a cavall  entre Barcelona i Madrid. A Barcelona li queden les restes de la seva tribu i el despatx en el qual segueix treballant. A Madrid va perdut en el laberint d'una dona casada amb un prohom de la política nacional, i que li ha desestabilitzat més del que va aconseguir ningú abans. Potser s'està fent vell o l'assalten -com al propi país- problemes d'identitat a tots els nivells: qui ets, Carvalho?, què vols ?, què busques? Estem al 2017,  amb els problemes de sempre, la desaparició d'una prostituta o una vella amiga que va a la recerca d'ajuda per un sagnant crim familiar. En l'esfera personal, la complicitat amb Biscúter passa per hores baixes, i la seva salut no és la millor notícia del moment. I segueix odiant la música moderna i cremant llibres.

 

L'olor del desig | TarragonaDigital

 

Títol:  L'olor del desig

Autor:  David Cirici

Editorial:  Proa

Pàgines:  320

Preu:  18.50 €

Resum:  L’André s’enamora de la Céline, la seva professora d’història. Vint anys més gran, és l’única persona capaç de comprendre la sensibilitat de l’André, que és cec. En paral·lel, l’André fa amistat amb Pablo Picasso, perquè el pare del noi és el jardiner del castell on viu el pintor. Intrigat per la manera com un cec es pot acostar a la realitat i l’art, Picasso, a poc a poc també esdevé el seu confident. Des del soroll de la cadena de la bicicleta fins a l’olor del desig, aquest relat ens convida a submergir-nos en el món dels sentits i a viure des d’una perspectiva singular aquesta sorprenent història d’amor. I un entusiasta de la vida com és Pablo Picasso, ja gran, descobrirà, com els lectors, que el món es pot veure d’una altra manera.

 

Los lobos de Praga | TarragonaDigital

 

Títol:  Los lobos de Praga

Autor:  Benjamin Black

Editorial:  Alfaguara

Pàgines:  320

Preu:  19.90 €

Resum:  En Christian Stern, un jove alquimista, erudit i ambiciós, arriba a Praga a l'amarg hivern de 1599 amb la intenció de fer fortuna a la cort del Sacre Emperador Romà, l'excèntric Rodolfo II, nebot de Felip II. La nit de la seva arribada, borratxo i perdut, en Christian ensopega amb el cos d'una jove estès a la neu. Vestida de vellut i amb gorgera d'encaix, llueix al pit un gran medalló d'or i un profund tall al llarg del coll. En Christian entrarà al servei de l'emperador, qui aviat li confia la tasca de resoldre el misteri de l'assassinat, però a mesura que s'acosta a la veritat adverteix que la seva pròpia vida està en greu perill.

Editat en català i en castellà.

 

Flors sobre l'infern | TarragonaDigital

 

Títol:  Flors sobre l'infern

Autor:  Ilaria Tuti

Editorial:  Rosa dels vents

Pàgines:  336

Preu:  19.90 €

Resum: Es produeixen un seguit de fets aterridors a les muntanyes. Troben el primer cadàver. És un home que està despullat, li han desfigurat la cara i li han arrencat els ulls. Desapareix un nadó i una ombra misteriosa es mou pels boscos. El cas requereix tota l'habilitat de la Teresa Battaglia, comissària de policia especialitzada en perfils criminals que camina sobre l'infern cada dia. Té una arma molt poderosa, la seva ment, però de sobte comença a fer-li males passades, li entela la lucidesa i això fa perillar la investigació. El jove inspector Massimo Marini acaba de deixar la ciutat per traslladar-se a aquest racó mil·lennari del nord d'Itàlia. La Teresa i ell s'enfronten a una investigació molt complicada, amb orígens que es remunten a un dels episodis més obscurs i esgarrifosos de la història d'aquestes muntanyes.

Editat en català i en castellà.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris