Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les millors lectures d'aquest octubre amb les recomanacions de Galatea Llibres

Amb l'arribada de la tardor els dies es fan més curts i ve de gust quedar-se a casa amb una bona lectura

És octubre i això significa que el dia s'escurça, la foscor ens fa tornar a casa més aviat, el fred comença a calar i la pluja es repeteix. Amb aquest panorama, a qui no li ve de gust un pla que inclogui quedar-se a casa al sofà i deixar anar la imaginació amb una bona lectura? Des de Galatea Llibres han preparat una selecció amb els millors títols per gaudir de l'arribada de la tardor amb un bon llibre. A més, com sempre, la llibreria reusenca ubicada al carrer de Jesús 5-7, compta amb una agenda plena d'activitats per a petits i també amb presentacions i molt més. Podeu seguir tota l'actualitat de Galatea Llibres fent-vos seguidors de la pàgina a Facebook, i també podeu consultar l'agenda, els llibres i comprar-los de forma online a la seva pàgina web.

 

Les recomanacions de llibres per al mes d'octubre

 

Aprendre a parlar amb les plantes. | Cedida

 

Títol:  Aprendre a parlar amb les plantes

Autor:  Marta Orriols

Editorial:  Periscopi

Pàgines:  256

Preu:  17.50 €

Resum: La Paula té quaranta anys, és neonatòloga i està viva. Quan una revelació i una pèrdua sobtada la porten a submergir-se en ella mateixa, emprèn un camí que l’endinsarà en la ràbia, la por, el desig i la reconstrucció personal, i que li despertarà l’instint de supervivència. Desorientada, s’haurà d’enfrontar fins i tot a ella mateixa per reorganitzar una geografía emocional que sent extingida.

Editat en català i en castellà.

 

Los señores del tiempo. | Cedida

 

Títol:  Los señores del tiempo

Autor:  Eva García Sáenz de Urturi

Editorial:  Planeta

Pàgines:  448

Preu:  22,90 €

Resum:  L'esperat desenllaç de la Trilogia de la Ciutat Blanca. L'Unai López de Ayala, Kraken, s'enfronta a unes desconcertants morts que segueixen un modus operandi medieval. Són idèntiques als assassinats descrits en la novel·la Els senyors del temps. Les investigacions portaran a en Kraken fins el senyor de la torre de Nograro, una casa-torre fortificada habitada ininterrompudament des de fa mil anys pel primogènit baró. Però el revers de tanta noblesa és la tendència dels senyors de la torre a patir el trastorn d'identitat múltiple, un detall que arrossegarà a Estíbaliz a viure una arriscada història d'amor.

 

La mort del comanador. Llibre 1. | Cedida

 

Títol:  La mort del comanador. Llibre 1

Autor:  Haruki Murakami

Editorial:  Empúries

Pàgines:  440

Preu:  21.90 €

Resum:  Per primera vegada en molt de temps, l’autor de Tòquio blues i Kafka a la platja recupera la veu en primera persona per explicar la història d’un pintor a qui la dona abandona inesperadament. El pintor, que busca què pintar per reflectir aquest sentiment de pèrdua, se’n va a viure a una casa aïllada al mig de la muntanya que pertany al pare d’un amic seu, un famós pintor que ara viu retirat en una residència. De cop, a les nits, comença a sentir el so d’una inquietant campana que no sap d’on ve.

Editat en català i en castellà.

 

Jaque al psicoanalista. | Cedida

 

Títol:  Jaque al psicoanalista

Autor:  John Katzenbach

Editorial:  Ediciones B

Pàgines:  440

Preu:  20.90 €

Resum:  Han passat cinc anys des que el doctor Starks va acabar amb el malson que gairebé li costà la vida i que va arrasar amb tot el que havia estat fins llavors, descobrint les facetes més fosques de l'ànima humana, també la seva. Des de llavors, ha aconseguit reconstruir la seva vida professional i torna a exercir de psicoanalista instal·lat a Miami i atenent a adolescents amb greus problemes psicològics i també a pacients adinerats de la societat de Florida.

No obstant això, una nit, quan entra a la seva consulta, descobreix estirat al divan a aquell a qui havia donat per mort: Rumplestilskin ha tornat i aquesta vegada no busca acabar amb ell sinó sol·licitar la seva ajuda. Per descomptat, no accepta un no per resposta.

 

Sabotaje. | Cedida

 

Títol:  Sabotaje

Autor:  Arturo Pérez-Reverte

Editorial:  Alfaguara

Pàgines:  376

Preu:  20.90 €

Resum:  Maig de 1937. La Guerra Civil segueix el seu sagnant curs a Espanya, però també lluny dels camps de batalla es combat entre les ombres. Una doble missió porta a Lorenzo Falcó fins a París amb l'objectiu d'intentar, de qualsevol forma possible, que el Guernica que està pintant Pablo Picasso no arribi mai a l'Exposició Universal on la República pretén aconseguir suport internacional. Encara que ja s'endevinen a Europa els vents de la nova guerra que assolarà el continent, la música alegre segueix sonant, i l'art, els negocis, la vida frívola ocupen encara a intel·lectuals, refugiats i activistes. Acostumat al perill i a les situacions límit, Falcó ha d'enfrontar-aquesta vegada a un món en el qual la lluita d'idees pretén imposar-se sobre l'acció. Un món que a ell li és aliè, i al qual aplicarà els seus propis mètodes.

 

Els homes. | Cedida

 

Títol:  Els homes

Autor:  Angelika Schrobsdorff

Editorial:  La Campana

Pàgines:  720

Preu:  24.95 €

Resum:  Eveline Clausen –l’alter ego d’Angelika Schrobsdorff– es converteix, en un crescendo imparable, en una figura de carn i ossos inoblidable. La sinceritat crua i descarnada de l’autora tant per retratar-se ella mateixa, consentida i superba, com per dibuixar amb ironia els homes que un darrere l’altre cauen a les seves mans (alemanys, búlgars, russos, americans, anglesos… és com si la història política d’Europa passés pel seu llit) és extraordinària. I és que Els homes ens parla –com si fos literatura fulletonesca– de l’obsessió per la seducció, però en el fons és el drama d’una dona que és alhora víctima i botxí en l’Alemanya de postguerra. L’edició inicial del 1961 va produir un escàndol polític; a Alemanya no es va editar complet fins al 1986. Aquesta traducció és la primera i l’única que conté el text íntegre.

Editat en català i en castellà.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris