Autobús de Reus Transport

Agafar el bus a Reus és segur: totes les mesures que has de seguir!

Des de Reus Transport es fa una crida al seny i a la prevenció: «Tots som portadors de responsabilitat»

Al llarg d'aquests mesos convivint amb la pandèmia de la Covid-19, des de l'Ajuntament de Reus s'han aplicat nombroses mesures de prevenció i seguretat per evitar la propagació del virus.

Amb l'aplicació de la fase 3 del desconfinament, Reus Transport  ha iniciat una campanya de protecció per als usuaris del transport públic amb la premissa 'El viatge continua, però el camí el farem d'una manera diferent'.

Les mesures principals d'aquesta iniciativa no s'allunyen massa del que hem estat fent fins ara al transport públic. De totes maneres, Reus Transport ha preparat un vídeo recollint totes les  recomanacions per la utilització dels autobusos del municipi.


 

En primer lloc, serà obligatori efectuar el pagament del viatge amb un títol de transport. Com a mesura de protecció principal, no s'admetrà el pagament amb moneda als serveis d'autobusos de Reus. D'aquesta manera, se suprimeix l'atenció al client per part dels conductors, reduint així el risc de contacte.

Si necessiteu informació o resoldre un dubte, podeu contactar amb Reus Transport a través del web — reustransport.cat —, trucant al telèfon 977-300-006 i enviant un email a — reustransport@reustransport.cat —.

A més a més, com ja sabem, la utilització de mascareta és obligatori i s'haurà de respectar un màxim de dues persones per metre quadrat. En cas que aquesta recomanació no es pugui respectar perquè l'autobús va ple, haureu d'esperar al següent. És importat tenir en compte que s'ha restablert la possibilitat d'ocupar tots els seients disponibles.

Per reduir el risc de propagació del virus, també es recomana aplicar-se gel desinfectant en pujar i baixar de l'autobús. Trobareu un dispensador  a la zona central del vehicle.

Des de Reus Transport es fa una crida al seny i a la responsabilitat, i es recomana a la ciutadania que es respectin totes les mesures preventives contra la Covid-19. Tothom som part de la solució. Si vols més informació, visita el web de Reus Transport i consulta totes les recomanacions.