ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

MINUT A MINUT

Uns 50 manifestants tallen el trànsit a la plaça de la Imperial Tàrraco de Tarragona

El Saló de l'Automòbil rep la visita de diversos empresaris tarragonins amb Toyota i Lexus

La fira internacional ha acollit a diversos empresaris que s'han interessat per les ofertes de les marques Toyota i Lexus
Empresaris tarragonins al Saló de l'Automòbil 2019 | Cedida

 

El passat divendres, 10 de maig, el Saló de l'Automòbil de Barcelona va rebre la visita de diversos empresaris de la província de Tarragona. Aquests, procedents de sectors molt diversos com la salut, les noves tecnologies, la indústria, l'oci i la restauració, van ser convidats per Toyota i Lexus per tal de conèixer les ofertes i prestacions d'ambdues marques per a les empreses. 

 

Els convidats van conèixer la proposta de flotes empresarials per part de Toyota a través d'una breu ponència, així com les característiques més concretes de les quals gaudeixen els vehicles híbrids oferits per ambdues marques. La sostenibilitat i l'eficiència de conducció d'aquest perfil d'automòbil ha sigut un dels trets més destacats de la ponència, ja que suposa un gran avenç per les marques i per la resta d'empreses.

 

Els vehicles industrials de motor convencional de Toyota també han pres protagonisme, ja que compten amb un perfil completament innovador, inclòs en el programa «Toyota Se Adapta». Després d'escoltar totes les prestacions i característiques exposades durant la ponència, els empresaris tarragonins s'han disposat a visitar els estands de Toyota i Lexus presents a la fira internacional de l'automòbil.

Els empresaris van assistir a una breu ponència sobre les marques | Cedida

 

La importància del caràcter ECO en el món de l'automòbil

Des de fa nombrosos anys, Toyota i Lexus han mostrat el seu compromís pel vessant més sostenible del món automobilístic. Enguany, el Saló de l'Automòbil ha volgut fer ressò en la mobilitat sostenible del sector de l'automoció, en la qual ambdues marques són pioneres. Així doncs, el seu caràcter híbrid ha sigut un dels més destacats durant la durada de la fira. 

 

El funcionament dels motors dels vehicles de Toyota i Lexus es basa en una bateria elèctrica que es carrega amb la mateixa energia de la conducció. Així doncs, el motor té un caràcter autorecarregable que evita als conductors la necessitat i, alhora, preocupació, d'endollar-lo per tal de poder ser utilitzat. A banda, cal destacar el caràcter sostenible d'aquests, ja que es redueixen dràsticament les emissions al medi ambient i s'estalvien costos en benzina. Totes aquestes característiques són les que els doten de l'etiqueta ECO de la DGT, la qual ofereix nombrosos avantatges fiscals i de circulació.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris