ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Nous sortejos d'aquest mes de juliol a l'Instagram @TarragonaDigital

Guanya entrades per veure en directe a David Bisbal, Jorge Drexler i molts artistes més. Segueix-nos i participa!
David Bisbal Actuarà al 44è Festival Internacional de Música de Cambrils | Cedida

 

A l'Instagram de TarragonaDigital.com, a banda de grans imatges del nostre territori, hi tenim els millors sortejos en marxa. Entrades per als festivals d'estiu, tiquets per als museus més singulars i moltes sorpreses més... segueix-nos, descobreix-los i participa!

 

Els sortejos del mes de juliol

Noms propis com David Bisbal i Jorge Drexler, que seran al 44è Festival Internacional de Música de Cambrils, o una singular sortida al Museu del Vidre de Vimbodí, són algunes de les propostes i els sortejos que us oferim aquest mes de juliol.

 

Sort, oci i fresqueta!

Nous sortejos per anar al 44è Festival Internacional de Música de Cambrils

Tenim una entrada doble per al concert de David Bisbal, el 4 d'agost. Com podeu participar? Feu clic aquí!

 

—SORTEIG TANCAT. El gran 'cantaor' badaloní Miguel Poveda també pujarà a l'escenari de Cambrils, el divendres 3 d'agost. Participeu en el sorteig de diverses entrades seguint aquest enllaç. 

 

Des del Río de la Plata, Jorge Drexler presentarà a casa nostra el seu últim disc, 'Salvavidas de Hielo', el 2 d'agost. Segueix-nos a Instagram, hi sortegem dues entrades dobles!

 

Voleu veure les Sweet California? Actuaran a Cambrils el proper 9 d'agost, i tenim 2 entrades dobles perquè hi aneu de forma gratuïta.

 

Més sortejos

A Calafell els amants de la cervesa tenen una cita amb el Carpe Birrem, i sortegem al nostre Instagram 2 packs que inclouen got i degustacions perquè les tasteu gratis.

L'Estació Nàutica Costa Daurada compta amb moltes propostes d'oci per l'estiu, una d'elles és una Ruta pel Delta fins a les Muscleres que acaba amb degustació, i sortegem una entrada per a dues persones.

Si teniu ganes de festa, a Reus arriba la Monterols Ibiza Party, una de les propostes més esperades de l'estiu i tenim 2 entrades dobles perquè hi aneu de forma gratuïta.

Vimbodí i la singularitat del Museu del Vidre

El Museu del Vidre és un dels espais més especials i autèntics de la Conca de Barberà. A l'Instagram de TarragonaDigital.com sortegem una entrada doble per visitar-lo + un setrill 'matrimoni' totalment artesanal. Descobreix la màgia del vidre i participa al següent enllaç.

 

Guanya entrades per visitar el Museu del Vidre de Vimbodí | Cedida

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!