EN DIRECTE

⛈ Carreteres i trens tallats pels aiguats torrencials a Tarragona, que continuaran

Tarraco Center dóna la benvinguda al seu nou crossover, el Ford Focus Active

El nou SUV ofereix una experiència de conducció versàtil, segura i divertida
El nou Ford Focus Active arriba a Tarraco Center | Àngel Ullate

 

Ja ha arribat el nou Ford Focus Active als concessionaris Tarraco Center. El nou model combina el caràcter més urbà del Focus, amb el perfil aventurer propi d'un crossover. La mescla perfecta per totes aquelles persones que els hi agradi gaudir d'activitats molt diverses en escenaris variats. El Ford Focus Active és el tercer membre de la família Crossover Active, sumant-se al Fiesta Active i al KA+ Active.

 

Basa la seva conducció en una postura més elevada que la d'un turisme convencional, aportant així una major visibilitat i seguretat als passatgers. A més, compta amb el sistema SLA, el qual centra els seus esforços a millorar el confort i la resposta del vehicle enfront de les diverses adversitats amb les quals es pugui trobar. Així doncs, el Ford Focus Active presenta un major equilibri, ajustant l'estabilitat i l'agilitat del vehicle, sobretot quan el pes de la càrrega del seu interior és elevat. 

El nou model compta amb el sistema innovador SLA   | Àngel Ullate

 

Incorpora dos nous models de conducció als existents

Una altra de les novetats del model és la incorporació de noves tipologies de conducció, les quals se sumen a la Normal, Sport i Eco, de les quals ja gaudeix el Focus. Així doncs, s'afegeix el mode «relliscós» i el «trail». El primer és òptim per situacions en les quals l'adheriment dels pneumàtics a la superfície és difícil, com poden ser episodis de neu, gel o fang, entre d'altres. El segon, d'altra banda, permet endinsar-se en superfícies més toves, les quals són d'impossible accés amb qualsevol de les altres tipologies. Així doncs, entrar a la sorra amb el cotxe deixarà de ser un impossible amb el nou Ford Focus Active i el mode de conducció «trail».

 

Compta amb diverses tecnologies d'assistència al conductor

Una conducció òptima i segura són les principals prioritats de qualsevol conductor, per això Ford ha decidit incorporar diferents tecnologies d'assistència que garanteixin la seguretat al volant. D'aquesta manera, realitzar llargs recorreguts amb el nou Ford Focus Active es converteix en una experiència completament intuïtiva i relaxant, permetent gaudir de manera exitosa del viatge.

Les tecnologies d'assistència al conductor són una prioritat al nou Ford Focus Active | Àngel Ullate

 

Control de Creuer Adapt amb Stop & Go, reconeixement de senyals de velocitat i centrat de carril; sistema d'il·luminació frontal adaptativa amb una nova llum de corba predictiva; Active Park Assist 2, que controla la selecció de marxes, l'acceleració i el fre; la primera pantalla Head-up de Ford a Europa per tal de facilitar la concentració del conductor al volant; i l'assistent de Maniobra Evasiva, la qual disminueix el risc de col·lisió del vehicle, son algunes d'aquestes tecnologies.

 

Un conjunt de característiques i prestacions que oferiran una experiència única al volant. Per a més informació, podeu passar per qualsevol dels concessionaris oficials de Tarraco Center, situats a Tarragona, Reus, Valls i Cambrils.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris