Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Tarraco Center presenta el nou Ford Focus amb una promoció especial

La marca americana presenta la nova línia de berlines amb els últims avenços tecnològics com a principal reclam, al seu concessionari de Tarragona
Imatge del nou model de 'Ford Focus' | FORD

 

Els fans de la mítica marca de Detroit del nostre territori tenen motius per estar impacients. Tarraco Center, el grup de concessionaris de Ford al Camp de Tarragona, ha anunciat que des del 20 de setembre fins al dia 22 del mateix mes, tindrà lloc la presentació del nou turisme Ford Focus amb les últimes tecnologies que ha desenvolupat la marca: Ford Co-Pilot 360' i una nova versió del FordPass Connect.

 

La presentació tindrà lloc al concessionari de la marca a la ciutat de Tarragona, on els usuaris podran gaudir d'una experiència plena, amb la possibilitat de posar-se al volant del nou Ford Focus, fent una prova de conducció pels carrers de la ciutat. Per inscriure's en aquesta prova només cal que visiteu la pàgina web de Tarraco Center, podreu descobrir el nou Ford Focus els dies 20, 21 i 22 de setembre amb aquesta promoció especial.

 

El nou model Ford Focus presenta noves especificacions

Pel que fa al nou Ford Focus, la quarta edició de la berlina americana arriba als concessionaris trepitjant fort, amb línies més esportives i apostant per unes polítiques d'emissions subjectes a la legislació vigent, sense renunciar a la potència dels motors que caracteritzen a la marca de Detroit. A més, no han volgut deixar escapar el fet que la nova revolució tecnològica és un reclam més a l'hora d'escollir un model per part dels usuaris i han presentat dues innovacions: Ford Co-Pilot 360 i FordPass Connect.

 

Hi ha diverses especificacions del model, pel que fa als cavalls de potència que incorporen els seus motors que oscil·len des dels 95 fins als 350 CV. En aquest sentit, els turismes d'aquest model amb motor de gasoil poden ser de 95, 120 i 150 CV, mentre que els de motor gasolina de 100, 125, 150, 192 i 349 CV. Tanmateix, la gamma inclou motors EcoBoost 1,5 litres de gasolina, els quals inclouen parada i arrancada automàtica i les xifres de consum de combustible han millorat en tota la gamma de Ford Focus.

 

'Ford' encara es troba treballant per poder arribar a desenvolupar motors que incorporin tecnologia híbrida per competir amb altres marques que ja han llançat els seus models al mercat. Per tant, fins al moment només estan disponibles les habituals opcions de motor de combustió per dièsel o gasolina. El preu de venda al públic: des de 14.000 euros.

 

'Tarraco Center', referent de l'automoció al Camp de Tarragona

El concessionari oficial de Ford a Tarragona i Reus, Tarraco Center, va ser guardonat el passat 2017, amb el 'Chairman's Award', un premi que atorga la marca americana a nivell europeu. Aquest procés de selecció té en compte l'opinió dels usuaris de la marca, que mitjançant diversos qüestionaris, són el jurat que decideix quin concessionari de 'Ford' rebrà el prestigiós guardó de la marca americana.

 

El fet diferencial que ha suposat que la marca hagi estat premiada amb el 'Chairman's Award' és l'excel·lent tracte que ofereix 'Tarraco Center' als seus clients, segons les enquestes realitzades als usuaris de 'Ford'. Aquest fet posa de manifest que 'Tarraco Center' és un dels grups d'automoció referència del nostre territori. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris