EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

La Terrassa de Reus aposta per un nou model amb còctels de qualitat

Situada a la zona de les Peixateries Velles, La Terrassa ofereix copes, menús a la fresca i 'sishes' en un ambient renovat
La Terrassa canvia de mans i aposta per un servei de 'bon rotllo' | cedida

 

Una de les millors fórmules per aguantar aquesta intensa calor és passar una bona estona amb amics a La Terrassa, a les Peixateries Velles de Reus. Un espai on passar un vespre d'estiu amb còctels de qualitat i sopars a la fresca. La Terrassa planteja un nou model d'establiment on aposten pel «bon rotllo» i l'opció de passar una estona d'estiu.

 

La Terrassa està situada a la zona de les Peixateries Velles de Reus | cedida

 

La Terrassa ha canviat la seva línia i es vol convertir en un local de copes de referència a Reus. Un espai on passar una bona estona tot prenent un còctel o una copa en una gran terrassa a les Peixateries Velles. Abans, però, els clients podran degustar un sopar a la fresca amb un menú on l'especialitat de la casa són les hamburgueses, encara que les tapes també són molt demanades.

 

La Terrassa ofereix còctels de qualitat fets per experts | cedida

 

La Terrassa per aquest estiu obre de dimarts a diumenge, i perquè durant la setmana també es pugui gaudir de les vacances a La Terrassa ofereixen el 'Còctel de la Setmana' a un preu de sis euros, una beguda que cada setmana serà diferent i que es pot complementar amb les 'sishes'. Un espai on el «bon rotllo» està assegurat amb un concepte de local fresc i jove.

 

Les hamburgueses de La Terrassa són el plat estrella d'aquest espai | cedida

 

 

Aquest local al centre de la ciutat ha agafat un nou rumb amb el canvi de regència i és que després d'estar un temps tancat, han volgut apostar per ell. Jordi Casas, un dels socis impulsors del renaixement de La Terrassa comenta que «és un concepte de negoci que ja dominem i creiem que es complementa molt bé amb els altres locals que tenim —L'Hangar i La Nit de Reus—». Casas explica que «és un punt estratègic de la ciutat, que ja feia molt de temps que estava tancat i vam decidir apostar per ell».

 

 

Les sishes complementen una estona agradable a La Terrassa | cedida