GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tornen els Hyundai Days a Augusta Car amb descomptes excepcionals

Del 10 al 18 d'abril, podreu gaudir de grans descomptes a tota la gamma Hyundai
augusta car | Laia Solanellas

 

Avui es dóna el tret de sortida a una nova edició dels Hyundai Days. Del 10 al 18 d'abril podreu gaudir d'aquesta promoció única al concessionaris d'Augusta Car Hyundai de Tarragona. La trobareu aplicada a 58 vehicles de la marca, els quals gaudiran durant només vuit dies d'uns preus espectacularment baixos. Cotxes completament equipats, amb elevades garanties a disposició de tots vosaltres, amb uns descomptes brutals.

 

Si esteu pensant en canviar el vostre cotxe, ara és el moment! Una excel·lent relació de qualitat preu en tots els vehicles de la marca Hyundai. Però, sobretot, no us adormiu, ja que les unitats incloses en la promoció seran limitades, així que el temps és or. Teniu vuit dies per apropar-vos al concessionari d'Augusta Car Hyundai de Tarragona i veure en primera persona totes les prestacions. A la promoció trobareu des d'esportius, fins a familiars o compactes. Vehicles per a tots els públics en els Hyundai Days!

 

No és la primera vegada que Augusta Car Hyundai celebra aquesta promoció. L'èxit d'acollida en totes elles és espectacular, fet pel qual es consoliden els Hyundai Days com una promoció periòdica. Ofereix l'oportunitat d'estrenar cotxe a un preu inigualable. A més, compta amb un equip de professionals altament qualificat per a resoldre tots els dubtes i consultes que pugueu tenir. El nou Tucson, Kona o IONIQ entre els més destacats.

augusta car | Laia Solanellas

 

Hyundai, una marca compromesa amb el medi ambient

La marca presenta vehicles amb un motor híbrid, els quals contribueixen a disminuir les emissions de CO2 contaminants al medi ambient. Aquest combina un motor de gasolina o dièsel amb un elèctric, fet que garanteix una conducció molt més sostenible. No obstant això, també disposa d'altres que són completament elèctrics, els quals disposen únicament d'un motor elèctric pel seu correcte funcionament.

 

Per aquest motiu, alguns dels seus models gaudeixen de l'etiqueta ECO, la qual s'atorga als vehicles considerats com a sostenibles. Aquest fet situa a determinats cotxes de la gamma Hyundai entre els considerats ecològics. Si voleu més informació, la trobareu en qualsevol dels concessionaris Augusta Car, situats a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls.