Vehicles de primeres marques a preus immillorables als concessionaris Autokoleccio de Tarragona

Cententars de vehicles d'ocasió perquè renovar-se el cotxe no sigui un problema
Autokoleccio ofereix vehicles a preus escandalosament baixos   | autokolecciotarragona

 

Si esteu pensant en canviar el vostre cotxe, Autokoleccio us ofereix la millor opció. Podreu trobar més de 300 vehicles d'ocasió, de gerència i de KM0 amb una qualitat extraordinària i a preus realment baixos. Diferents possibilitats que s'adaptaran a la perfecció a les necessitats de cada client. A més, trobareu des de turismes, fins a esportius, furgonetes, familiars o tot terrenys, de manera que ningú es quedarà sense la seva opció predilecta.

 

La marca Autokoleccio sorgeix de l'agrupació dels diferents concessionaris del Grup Nicolàs. Així doncs, podreu trobar cotxes del concessionari Full Traction, que inclou Jaguar i Land Rover; Diselauto Tarraco, el concessionari oficial Volvo a Tarragona; Tarraco Center, concessionari oficial de Ford a Tarragona; Nikko Center, de la marca Nissan; Vilamòbil, amb les marques Audi i Volkswagen; i Augusta Car, concessionari Hyundai de Tarragona. Totes les seves concessions d'arreu de la província han unit els seus esforços per fer nàixer l'Autokoleccio. 

 

Tret de tenir vehicles d'Autokoleccio a totes les concessions esmentades anteriorment, la més gran es troba a l'Autovia de Salou nº6, al costat de Diselauto Tarraco. Trobareu vehicles en perfecte estat, revisats de manera minuciosa per tal d'oferir una experiència d'èxit garantit. Així doncs, tots aquells interessats en renovar el vehicle, apropeu-vos a qualsevol dels concessionaris Autokoleccio i informeu-vos sense cap mena de compromís.

Els vehicles estan minuciosament revisats   | /autokolecciotarragona

Descobriu els grans descomptes d'Autokoleccio a l'Autoprimavera de FiraReus

Aquest cap de setmana, del 10 al 12 de maig, se celebra l'Autoprimavera a FiraReus. L'Autokoleccio estarà present al Saló de l'Automòbil d'Ocasió, oferint vehicles a preus escandalosos per a tots els visitants. El concessionari farà ressò d'un ampli ventall de vehicles de primeres marques als millors preus, entre els quals podreu trobar l'opció que millor s'adeqüi a les vostres necessitats. 

 

L'horari del dia 10 serà de 16.00 a 20.00 hores; i dissabte i diumenge de 10.00 a 20.00 hores del vespre. L'entrada serà lliure per a tots els assistents.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris