EN DIRECTE

⛈ Classes suspeses, aiguats torrencials i el pitjor de la llevantada encara ha d'arribar

A la venda les entrades del 'Posa't la Gorra!' a Port Aventura World

La festa solidària se celebrarà el pròxim 8 de juny al parc d'atraccions de la Costa Daurada | Sortegem 2 entrades entre els nostres lectors!
El 'Posa't la Gorra!' se celebrarà el 8 de juny   | cedida

 

Ja està tot a punt per a la celebració de la tradicional festa del 'Posa't la Gorra!'. La iniciativa, impulsada per AFANOC i Port Aventura Fundació, té com a finalitat recaptar fons per a ajudar a cobrir les necessitats de les famílies d'infants i adolescents amb càncer. Són moltes les quals han de desplaçar-se a altres ciutats i viure durant llargues estades de temps fora de casa. Aquest fet suposa unes despeses econòmiques molt elevades, les quals es pretenen reduir amb la realització d'iniciatives com el 'Posa't la Gorra!'

 

El pròxim 8 de juny, el Port Aventura obrirà les seves portes amb una actitud molt més solidària que l'habitual, ja que els beneficis seran destinats a la causa esmentada anteriorment. Ja podeu comprar les vostres entrades als punts de venda autoritzats de les delegacions d'AFANOC de Tarragona, Lleida i Barcelona, els quals podeu consultar a la web oficial del 'Posa't la Gorra!'. Pels que ho preferiu, també ho podeu fer online punxant sobre aquest enllaç.

 

Els beneficis es destinaran a l'ajuda de les famílies d'infants i adolescents amb càncer | Cedida

 

Participeu en el sorteig de dues entrades per la festa del 'Posa't la Gorra!' a Port Aventura World 

Si voleu gaudir de la festa del 'Posa't la Gorra!' a Port Aventura, participeu en el sorteig de dues entrades al parc i emporteu-vos la vostra gorra solidària! Podreu participar a través del perfil d'Instagram de Tarragonadigital (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà aquesta tarda de divendres dia 17 a les 20.30 hores i estarà actiu fins al dia 24 de maig. Per participar, només heu de seguir els següents passos:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital) i el de'Posa't la Gorra!' (@posatlagorra).

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant la persona amb qui aniríeu al 'Posa't la Gorra!'.

 Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital i a @posatlagorra.

— Teniu temps per participar fins al dia 24 de maig. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament!

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris