Provar el nou Volvo S60 a la Fira ExproReus serà un privilegi exclusiu

Volvo estarà a ExproReus, entre el 10 i el 13 d'octubre i comptarà amb un descompte únic pel seu nou vehicle, durant els dies de la Fira
El Volvo s60 és una novetat d'aquest 2019 | Cedida

Queden dos dies per començar la Fira anual multisectorial de referència: l'ExproReus. Aquest any tot són novetats, pel que fa a les activitats i la gastronomia, així que el sector de l'automòbil no podia ser menys. Ja que és un dels espais més grans de la Fira, que l'hi dedica ni més ni menys que 10.000 m² d'automoció, per la venda de vehicles.

  

Una oportunitat única anual per les marques, fa mesos que estan esperant aquest esdeveniment i reserven les millors ofertes pels quatre dies de duració que no es poden deixar escapar.

  

És per això que a Volvo Diselauto Tarraco el concessionari oficial de la casa sueca a Tarragona, ha decidit celebrar aquesta fira presentant el nou Volvo S60. Un cotxe que durant quatre exclusius dies gaudirà d'un descompte irreversible un cop la fira ExproReus tanqui les portes, el diumenge dia 13 d'octubre. Així que si esteu pensant a canviar-vos el cotxe o bé esteu indecisos i us agrada provar-lo, aquesta és la vostra oportunitat. 

El Volvo s60 tindrà uns descomptes únics durant els 4 dies de la Fira ExproReus | Cedida

 

Podreu assistir a l'estand de Volvo Diselauto Tarraco a la fira i un assessor us informarà de tots els detalls d'aquesta nova berlina sense Dièsel, si això no us sembla suficient i creieu que necessiteu saber-ne més el podreu provar i ja no us en podreu resistir, ni a l'oferta ni al vehicle.

  

Volvo és un referent mundial pel que fa a tecnologia, protecció i seguretat, i aquest 2019 va presentar la nova berlina, el primer cotxe de la casa sense Dièsel. Amb unes prestacions brillants, una conducció excel·lent i un complet equipament que destaca per si sol en el nou Volvo S60.

El seu preu a Espanya ronda els 43.500 euros i a la fira el podreu trobar amb un increïble descompte, per 33.500 euros, només durant els dies de la fira. Amb una longitud de 4,76 metres i uns acabats prèmium, el nou Volvo S60 arriba al mercat per competir amb els models més reeixits.

  

Si voleu descobrir més sobre aquest model i els descomptes únics que oferirà a la Fira ExproReus, apropeu-vos a l'estand de Volvo Diselauto Tarraco.

"🎃GUIA: Els imprescindibles per disfressar-te i decorar la casa aquest Halloween!" "💡CONSELLS per evitar les greus conseqüències del canvi climàtic!!"