Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Fira Centre Comercial tanca l'estiu amb un gran creixement en visitants

Durant els mesos de juliol i agost, més de 660.000 persones han passat per La Fira
Interior de La Fira Centre Comercial, Reus | cedida

 

Després d'un 2017 complicat com a conseqüència dels atemptats de l'agost, que va fer davallar notablement les afluències als centres comercials i àrees de comerç de Catalunya, La Fira Centre Comercial, ha tancat l'estiu d'aquest 2018 amb xifres rècord.

 

Durant els mesos de juliol i agost d'aquest 2018, més de 660.000 persones van passar per La Fira Centre Comercial. Una xifra que, en comparació al mateix període de l'any passat, suposa un increment de visitants del 2,4% al mes de juliol, i el més important, un augment de l'11,2% al mes d'agost.

 

Aquest fet s'explica per una banda per la tornada a la normalitat, i per l'altra, pel gran esforç de difusió de les activitats i serveis que ofereix i ha ofert aquest espai, en les diferents platges de la Costa Daurada, l'Aeroport de Reus, i els hotels i càmpings de diferents poblacions.

 

Un centre comercial referent dels estiuejants del Camp

En referència a les procedències dels clients i visitants estrangers de La Fira Centre Comercial de Reus, un 42% d'aquests han estat russos, un 24%, procedents de l'Estat francès, un 12% dels Països Baixos, i en un menor percentatge, també hi ha hagut turistes belgues, anglesos i irlandesos. De tots aquests, cal destacar que un 30% dels clients dels Països Baixos, un 30% dels alemanys i un 12% dels russos, ja havien estat a la Fira Centre Comercial amb anterioritat; un fet que demostra la qualitat d'aquest centre com a referent dels clients que estiuegen al Camp de Tarragona any rere any.

 

Pel que fa al turisme de l'estat espanyol, la majoria de visitants han vingut de la província de Barcelona, un 23%, mentre que un 14% provenien de Lleida, i un 6% de Madrid. També ciutadans del País Valencià, Aragó i Navarra i el País Basc han estat clients de la Fira aquest estiu.

 

Tot plegat doncs un estiu molt positiu pel centre comercial referent de la capital del Baix Camp, que es consolida com un punt d'interès i serveis molt rellevant i conegut en tot el Camp de Tarragona.

 

La Fira Centre Comercial, Reus | Fira de Reus

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris