Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Torna a posar-te en forma aquest setembre amb l'oferta de Zona Fitness Torredembarra

Ofereixen una tarifa lliure de pagament pel que fa a la matrícula
Zona Fitness es troba al número 6 del carrer Capella de Torredembarra | Cedida

 

Mica en mica, la tornada a la realitat del mes de setembre ens condueix a tornar també a l'activitat física. L'estiu que anem deixant enrere ha allunyat a molta gent de les rutines esportives i ara, amb l'aproximació de la tardor, comença a ser el temps de retornar a fer esport i d'apuntar-se a un gimnàs per compaginar l'activitat laboral i familiar del dia a dia amb la desconnexió mental i la resta de beneficis que aporta practicar esport.

 

Zona Fitness, la millor opció per tornar al gimnàs després de l'estiu

Precisament en aquest sentit, el gimnàs Zona Fitness de Torredembarra, que es troba situat al número 6 del carrer de la Capella d'aquesta localitat —una ubicació molt cèntrica, molt propera a l'eix comercial de la Torre—, presenta una oferta que, números en mà, és irresistible: tornar al gimnàs per 38 euros al mes i sense pagar cap matrícula. Dit així, doncs, sembla que qui no torni al gimnàs és per una manca absoluta de voluntat.

 

Per tan sols 38 euros al mes, doncs, a Zona Fitness es podrà gaudir de tots els serveis que ofereixen les seves instal·lacions, amb activitats dirigides il·limitades i també amb possibilitat de realitzar entrenaments a la zona de musculació amb la maquinària de la qual disposen al gimnàs. A més, els clients podran obtenir un programa personalitzat d'entrenament en funció dels objectius que es plantegin i que podran anar seguint per tal de poder assolir els seus plantejaments inicials.

 

Els horaris de Zona Fitness són molt amplis: obren de dilluns a divendres de set del matí a les deu de la nit, i els dissabtes, des de dos quarts de deu del matí fins a les dues del migdia. En la gran oferta de les seves classes dirigides, hi podem trobar zumba, ioga, pilates, 'cycling' o 'dumbbells', entre moltes altres varietats esportives. El gimnàs programa aquestes sessions durant tot el dia: als matins n'hi ha des de les 8.45 fins a les 11.15 hores, i a les tardes, des de les 15.15 fins a les 21.30 hores

 

La varietat d'aparells a la sala de musculació és una de les grans apostes de Zona Fitness.   | Cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris