L'esperada tercera part de 'Como entrenar a tu dragón' arriba a Ocine Tarragona

Dilluns 25 i dimarts 26 de febrer arriba a Ocine Les Gavarres un espectacular documental en alta definició sobre l'obra del pintor Vincent Van Gogh

Repassem les estrenes que a partir d'aquest divendres 22 de febrer podreu veure a la cartellera tarragonina:

 

'Podrás perdonarme algún día?

 

 

 

Comèdia dramàtica amb un punt de crítica social i amb una brillant interpretación de Melissa McCarthy en el paper protagonista d'una història basada en fets reals. Es posa a la pell de Lee Israel, biógrafa de famosos que es va guanyar la vida durant la dècada dels 70 i 80 escrivint les biografíes d'artists com Katherine Hepburn, Estée Lauder o Dorothy Kilgallen. Quan el seu èxit decau i els problemes econòmics apreten comença a falsificar cartes de personatges famosos. Aviat millora la seva situació económica però comencen les sospites sobre la seva feina.

 

'Cómo entrenar a tu dragón 3'

 

 

Dues pel·lícules precedeixen aquesta aventura animada de Dreamworks sobre la inesperada amistat entre un jove viking i un terrible drac al qual ensinistra. En aquesta nova aventura els personatges de les dues anteriors tornen a aparèixer i viuen una nova aventura que posarà a prova la fortalesa de la seva amistat. Cinema familiar enfocat al públic infantil i que apunta als que han vist ja les dues anteriors pel·lícules de la saga que han recaptat, més de 1.100 milions de dòl·lars a tot el món. Si continuen movent-se amb aquestes xifres, tindrem noves entregues de la saga per estona.

 

 

'Destroyer. Una mujer herida'

 

 

Hem vist recentment històries similars a aquesta proesa interpretativa de Nicole Kidman. 'Atómica', amb Charlize Theron, 'Gorrión Rojo', amb Jennifer Lawrence, 'John Wick', amb Keanu Reeves o 'En realidad, nunca estuviste allí', amb Joaquin Phoenix, serien quatre exemples del tipus de cinema que ens proposa Karun Kusama ('Aeon Flux', 'Jennifer's Body') i que cobra nivel gràcies a la implicació de Nicole Kidman que s'hi deixa la pell i fa un molt bon paper. Thriller policíac amb elements de cinema negre ambientat a Los Angeles. La protagonista és una policia que ha d'enfrontar-se als eurrors del seu passat quan un perillós criminal anomenat Silas retorna als carrers de la ciutat.

 

 

'Holmes & Watson'

 

 

  

D'Ethan Cohen a la direcció i Will Ferrel i John C. Reilly en els papers de Sherlock Holmes i Dr. Watson en pot sortir o una excèntrica genialitat o un seguit de gags absurds i de broc gros, que massa sovint freguen el ridícul i la vergonya aliena. Aquí ens situaríem en el segon dels escenaris. Ho salva mínimament que sobretot John C. Reilly però també Will Ferrel, Rebecca Hall o Ralph Fiennes són molt bons intèrprets i posen el seu talent al servei de la bogeria de Cohen i de l'histrionisme dels personatges i del guió. Però, res més.

 

 

'Una cuestión de género'

 

 

  

Biopic de Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones), una jove abogada i mare de familia que va canviar el curs de la història en la defensa de la igualtat de gènere i del seu reconeixement públic, polític i judicial. Armie Hammer interpreta el marit de la protagonista d'aquesta història dirigida per Mimi Leder i de la qual no en mireu el tráiler, perquè si ho feu, no caldrà que mireu la pel·lícula.

 

 

Recordeu també que hi ha en marxa el cicle CINC de cinema en català, cada dissabte a la tarda i que podeu comprar ja entrades anticipades pel documental sobre Van Gogh que es farà a Ocine Les Gavarres dilluns i dimarts vinent.