Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

'El Grinch', 'Viudas' i 'Cadáver' són les estrenes més importants de la setmana a Ocine

Arribem al mes de desembre amb una nova tanda de novetats que arribaran divendres dia 30 de novembre a les sales d'Ocine. Escalfem els motors per Nadal amb totes aquestes pel·lícules: 

 

  

'Cadáver' 

 

  

  

Aquesta història de Diederick Van Rooijen s'ha convertit en una de les terrorífiques sorpreses de la temporada perquè tot i no tenir elements gaire originals i més que tocats dins el gènere de terror, la història fa realment por i provoca ensurts d'aquells que et deixen sense respiració. Tot comença amb un exorcisme molt difícil de controlar. Mesos després, una noia, Megan Reed treballa en el torn de nit del dipòsit de cadàvers i hi arriba un cadàver desfigurat. Sola i tancada al soterrani, se li comencen a aparèixer terrorífiques visions que semblen fruit d'alguna força del més enllà.

 

  

'Durante la tormenta' 

 

 

  

Thriller dramàtic dirigit per Oriol Paulo ('Contratiempo', 'Secuestro', 'El cuerpo', 'Los ojos de Julia') i en la línia dels seus interessantíssims i intrigants treballs. Aquí dues realitats paral·leles provoquen que la protagonista salvi la vida d'un noi que va viure a casa seva vint-i-cinc anys abans. Fer-ho però provoca una sèrie de fets que provoquen que desperti una nova realitat on la seva filla mai ha nascut. 

  

  

'El amor menos pensado'   

 

 

  

Marcos i Ana han estat casats durant vint-i-cinc anys. El seu fill marxa a l'estranger i la parella entra en crisi. Sense baralles, ni crits, decideixen separar-se i comencen una vida de solters. Aviat, però, els dubtes existencials sobre les parelles, l'amor, el sexe o el futur demostren que res és tan fàcil i que refer la vida comporta nous i inesperats problemes. Ricardo Darín i Mercedes Morán són el principal atractiu de la història. 

  

  

'El Grinch' 

 

 

  

Torna aquest personatge nadalenc, ara en coproducció entre Estats Units i la Xina i en format animació. Aquesta mena de follet verd que odia el Nadal i el que vol és robar-la perquè ningú la pugui celebrar toparà amb una nena a la qual li encanta el Nadal. La màgia d'aquestes dates farà la resta. Cinema familiar. 

 

 

'Viudas' 

 

  

  

Pel·lícula que sona a Oscar, dirigida per Steve McQueen ('Shame', '12 años de esclavitud') i amb un repartiment interpretatiu d'altura: Elizabet Debicki, Liam Neeson, Colin Farrell, Michelle Rodríguez, Daniel Kakuuya o Viola Davis, entre d'altres. Quatre dones vídues comparteixen deutes heretats dels seus difunts marits, tots ells criminals. Les quatre dones s'uneixen per acabar d'una vegada amb aquesta càrrega, seguint les regles de l'entorn dels seus marits. Drama elegant i una aposta forta pels Oscar 2019. 

 

 

  

Encara en cartell

  

'Bohemian Rhapsody'

 

 

 

La llegendària banda musical 'Queen' no tenia pel·lícula a tall d'homenatge pòstum. Els intents per fer-la vénen d'anys enrere i amb molts problemes pel mig. Canvis de director, d'actor protagonista i de guió que finalment ara han vist la llum. Com era molt lògic, la pel·lícula acaba essent un homenatge a Freddie Mercury de la mateixa manera que Queen sense Freddie no hagués estat ni la meitat del que va acabar essent. Centrant-nos en la pel·lícula, el protagonista Rami Malek posa totes les ganes per convertir-se en Mercury i ho aconsegueix esdevenint el millor del film. 

    

La pel·lícula no arrisca gens, és molt convencional, plana i sense incidir en els aspectes més interessants del personatge com els seus dimonis, la part més fosca de la seva vida o la relació amb la sida que el va acabar matant. Es deixa veure però no emociona – ni tan sols en la correctíssima recreació del Live Aid- com sí que ho fa la música de Queen i la personalitat i energia de Mercury. Una pel·lícula correcta, sense més. 

  

  

Recordeu que podeu comprar entrades anticipades pel Grinch o per Ralph Rompe Internet, una altra història familiar d'animació de la qual parlarem la pròxima setmana.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris