ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Torna el cicle CINC de cinema infantil en català amb entrades a preu reduït

El dimarts dia 12 de febrer a les 17:45 de la tarda arriba una nova Sessió Nadó, amb la projecció de la pel·lícula 'Uno más en la familia'
Cicle CINC de cinema infantil en català | Cedida

 

Un any més torna el cicle CINC, de cinema en català a Ocine Les Gavarres i Vila-seca, amb cinc pel·lícules familiars a preu reduït (4,20 € cada entrada) i que es fan cada dissabte a les 16.15 h a partir del pròxim dia 16 de febrer. La iniciativa, impulsada per la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb diversos cinemes catalans, busca fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català entre el públic infantil.

 

Els horaris i sessions del CINC 2019 a Tarragona són:

 

Dia 16 de febrer: Els increíbles 2

Dia 23 de febrer: Hotel Transilvània 3

Dia 2 de març: Smallfoot

Dia 9 de març: En Ralph destrueix internet

Dia 16 de març: Spider-Man, Un nou univers.

 

Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres

Abans, el dimarts dia 12 de febrer, a les 17:45 de la tarda, arriba una nova Sessió Nadó especialment pensada per a les famílies amb nadons que vulguin passar una bona estona al cinema acompanyats dels més petits de la casa. En aquesta ocasió, la pel·lícula escollida és 'Uno más en la familia'

 

Repassem tot seguit les estrenes cinematogràfiques que arriben a la cartellera d'Ocine, una mica abans, aquest divendres 8 de febrer. Amb els Premis Goya ja entregats i amb un merescudíssim guardó per 'Campeones' - que Ocine Les Gavarres recupera en sessió diària a partir de les 22:45 h - com a millor pel·lícula espanyola de l'any, veiem què podrem descobrir aquesta setmana a les pantalles de cinema de casa nostra:

 

'Jefa por accidente'

 

 

  

Jennifer López triomfa en el món de la música amb un parell de hits mundials cada any. Al cinema, la seva trajectòria és més desigual i des de fa temps, es prodiga poc per la pantalla gran. Ara torna amb una comèdia romàntica – la seva especialitat – dissenyada per a lluïment propi- i on es posa a la pell de Maya, qui cansada de la seva feina com a sots gerent d'un supermercat, lluita contra una vida de somnis no comperts. Fins que un dia té l'oportunitat de demostrar-li a Nova York que la intel·ligència i l'experiència són tan valuoses com els estudis i que mai és tard per una segona oportunitat.

 

'La lego película 2'

 

'La Lego Película 2' | Cedida

 

  

Les pel·lícules de Lego són aventures d'aquelles que van començar com un experiment sense gaire expectatives i s'han convertit en una franquícia d'allò més rendible. Aquesta d'avui és la segona part de la pel·lícula originària i els herois de Bricsburg han de lluitar contra els invasors del Lego Duplo, que vénen de l'espai exterior. L'univers LEGO ha aconseguit traspassar la vida real fins a la pantalla de cinema i els mateixos infants (i no tants infants) que juguen amb els Lego poden veure'ls en acció al cinema.

  

 

'María, Reina de Escocia'

  

'María, reina de Escocia' | Cedida

 

Els biopics històrics sempre tenen cert prestigi a priori. Aquí a més, un duel interpretatiu notable entre Margot Robbie i Saoirse Ronan. La pel·lícula es basa en la vida de Maria Estuard, la dona que l'any 1542 es va convertir en reina d'Escòcia al cap de nou mesos, aspirant al tron d'Anglaterra. Si ja heu vist 'La favorita' i us heu quedat amb més ganes de perfils femenins que van canviant la història, no us la perdeu.

  

'The Prodigy'

 

'The Prodigy' | Cedida

 

Thriller de terror sobre un una dona, Sarah, preocupada per l'estranya actitud del seu fill, que podria estar posseït per forces paranormals. Pels amants del gènere, dels ensurts i de les trames previsibles però efectives i que et mantenen enganxat a la butaca, és ideal. No aporta res de nou, però entreté.

 

Consulteu totes les estrenes, horaris i informació de les pel·lícules a la pàgina web d'Ocine Les Gavarres