ATENCIÓ

El CDR convoca noves mobilitzacions a Tarragona avui i demà

Cinema per a petits, grans i mitjans entre les estrenes d'aquest divendres a Tarragona

Les entrades anticipades per 'Los Vengadores: Endgame' van a tan bon ritme que ja l'han convertit en la preestrena més taquillera de la història a Tarragona

Vengadores: Endgame és, abans d'arribar a les sales, tot un esdeveniment. Les entrades anticipades per l'estrena (el dia 26 d'abril) ja han sortit a la venda i la compra de localitats per veure aquesta nova i mastodòntica aventura dels Vengadores de Marvel, el primer cap de setmana d'estrena, va a tan bon ritme que ja s'ha convertit en la preestrena més taquillera de la història a Tarragona.

  

Així que si voleu ser també dels primers a descobrir com acaba la més gran epopeia de Marvel, afanyeu-vos a buscar un bon lloc a les sales d'Ocine i a viure una de les experiències cinematogràfiques de l'any (i possiblement, de la dècada) en 2D, en 3D, en VOSE o en ATMOS.

 

Abans, però, aquest divendres dia 12 d'abril arriben a les sales tarragonines les següents històries:

 

'After'

 

After | Cedida

 

Aquesta pel·lícula comença com una típica història d'amor adolescent on noia que deixa el domicili familiar per anar a la universitat s'enamora d'un jove atractiu i misteriós, tot molt americà i molt típic. La història però es va enfosquint quan Hardin, el noi, deixa veure la seva cara més fosca amb un secret del passat que tornarà per fer dubtar Tessa sobre si el camí cap a la passional i complicada relació que manté amb el noi és el correcte. Protagonitzen Hero Fiennes Tiffin – Nebot de Ralph Fiennes -, Josephine Langford i Selma Blair i fa pinta a fenomen adolescent d'aquells que podrien triomfar i iniciar una saga. El temps ho dirà.

  

'Dobles vidas'

 

'Dobles Vidas' | Cedida

 

 

La nova pel·lícula d'Olivier Assayas ('Entendiendo a Ingmar Bergman', 'Basada en hechos reales', 'Personal Shopper', 'Viaje a Sils Maria') reflexiona sobre les relacions personals, de parella i laborals en un entorn digital com l'actual. En to de comèdia i amb Guillaume Canet, Juliette Binoche, Vincent Cacaigne i Christa Théret en els papers protagonistes, les subtils veritats que no es diuen però s'intueixen, els dobles sentits, el triomf, el fracàs i el pas del temps són algunes de les qüestions que es tracten en aquesta història, menys profunda i més distesa del que Assayas ens té acostumats.

  

'El día que vendrá'

 

'El día que vendrá' | Cedida

 

Debut en la direcció de James Kent, la pel·lícula està ambientada a l'Alemanya de la postguerra de 1946. Un coronel britànic establert a Hamburg ha de reconstruir la ciutat i s'instal·la, amb la seva esposa, en una mansió on també hi viuen un vidu amb la seva filla. Una atmosfera carregada, amb el passat i el dolor a flor de pell i on la passió i la traïció afloraran entre els quatre protagonistes. Drama romàntic i passional en un entorn bèl·lic.

  

'El parque mágico'

 

'El parque mágico' | Cedida

 

Animació coproduïda entre Espanya i Estats Units que ens endinsa en un fantàstic parc d'atraccions que desperta la imaginació d'una nena molt creativa i dinàmica. June, la protagonista, descobreix un vagó de muntanya russa abandonat i hi puja. Aviat es veu enmig de Wonderland, un parc d'atraccions que havia creat a la seva ment i que ja havia oblidat. El parc, sense ella dirigint-lo s'havia convertit en un caos i ara haurà de reorganitzar-lo perque torni a ser màgic i meravellós com ella havia somiat. Divertida, entranyable i ideal pels més petits de la casa. També la podeu veure en versió catalana.

  

'Lo dejo cuando quiera'

 

 

  

Nova comèdia espanyola, produïda per Mediaset – segell cada cop més inconfusible i marcat per l'humor divertit i un punt passat de voltes, les trames poc ambicioses però efectives i un planter d'actors i actrius al servei del producte final – El cartell de la pel·lícula ja ho diu ben clar. Professors de dia. Traficants de nit. Tres professors, un complex vitamínic miraculós i una organització de traficants que vol fer negoci amb el producte. Problemes i diversió de broc gros assegurats.

 

 

'Mia y el león blanco'

 

 

Entranyable història d'aquelles que ja no abunden sobre una nena d'11 anys que comença una relació extraordinària amb Charlie, un cadell de lleó blanc nascut a la granja dels seus pares a Sud-àfrica. Durant tres anys creixeran junts i viuran una amistat incondicional. Quan volen vendre l'animal, Mia i el lleó començaran un viatge a través de la Sabana per trobar una terra on Charlie pugui viure en llibertat. Pel·lícula perfecta per a gaudir en família i per transmetre als més petits de la casa valors com l'amistat, l'ecologia, la llibertat i l'amor pels animals.

 

 

'Quiero comerme tu páncreas'

 

'Quiero comerme tu páncreas' | Cedida

 

Sota aquest títol tan impactant s'hi amaga una pel·lícula d'animació japonesa pensada per al públic adolescent i que reflexiona sobre la mort, la solitud i com tirar endavant quan es perd un ésser estimat. La història, dirigida per Sin^ichirô Ushijima se centra en la mort d'una jove adolescent i com això afecta a la seva amiga. Un homenatge a la vida, a aprofitar-ne cada segon al màxim i una reflexió sobre la fragilitat de la mateixa i la necessària calma per valorar-la. Una pel·lícula nascuda de la nova i magnífica fornada de directors japonesos d'animació.

  

Podeu comprar les vostres entrades per a totes aquestes pel·lícules de forma anticipada i per la resta d'històries que ja podeu veure a Ocine a través de la seva pàgina web, on també trobareu informació detallada dels dies, sessions i arguments, així com informació de promocions, sortejos i esdeveniments especials que hi ha programats.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris