La versió real d''El rey león' impressiona pel seu hiperrealisme generat per ordinador

Repassem tot seguit l'estrena de cinema d'aquesta setmana, de la qual podreu gaudir als cinemes Ocine de Tarragona a partir de demà, dijous 18 de juliol. Una única estrena que s'afegeix a una cartellera amb reclams importants com 'Toy Story 4', Godzilla: Rey de los monstruos', 'Men in Black internacional', 'Spiderman: Lejos de casa' o 'Yesterday'. 

 

Podeu consultar els horaris de les sessions i comprar entrades en línia des de la renovada web d'Ocine, a més d'informar-vos de les promocions especials, horaris dels passis de pel.lícules en versió original i molta més informació corporativa i de servei.

L'estrena de la setmana

2 'El rey león'

Una nova pel·lícula clàssica de Disney adaptada als temps moderns i amb una tècnica hiperrealista per portar a la vida real una de les joies de la corona de l'animació Disney. Dirigeix Jon Favreau qui ja va demostrar fa tres anys amb l'adaptació d'El libro de la selva' que la cosa podia funcionar i que es podia revisitar amb èxit un dels clàssics fins fa poc força intocables. Res del que veiem en pantalla és real, cap personatge existeix però la sensació de realitat és més intensa que mai. L'argument el coneixeu i és d'aquelles pel·lícules que va fascinar la generació mil·lenial i que ara tornarà a arrasar a la pantalla gran entre els més petits de la casa (acompanyats dels seus germans grans i pares, que de ben segur recordaran l'entranyable i èpica història com la d'en Simba i els seus amics). Vistos els magnífics resultats dels últims experiments similars ('Dumbo' o 'Aladdin'), val la pena donar-li una oportunitat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris