La versi贸 real d''El rey le贸n' impressiona pel seu hiperrealisme generat per ordinador

Repassem tot seguit l'estrena de cinema d'aquesta setmana, de la qual podreu gaudir als cinemes Ocine de Tarragona a partir de dem脿, dijous 18 de juliol. Una 煤nica estrena que s'afegeix a una cartellera amb reclams importants com 'Toy Story 4', Godzilla: Rey de los monstruos', 'Men in Black internacional', 'Spiderman: Lejos de casa' o 'Yesterday'. 

 

Podeu consultar els horaris de les sessions i comprar entrades en l铆nia des de la renovada web d'Ocine, a m茅s d'informar-vos de les promocions especials, horaris dels passis de pel.l铆cules en versi贸 original i molta m茅s informaci贸 corporativa i de servei.

L'estrena de la setmana

2 'El rey le贸n'

Una nova pel·lícula clàssica de Disney adaptada als temps moderns i amb una tècnica hiperrealista per portar a la vida real una de les joies de la corona de l'animació Disney. Dirigeix Jon Favreau qui ja va demostrar fa tres anys amb l'adaptació d'El libro de la selva' que la cosa podia funcionar i que es podia revisitar amb èxit un dels clàssics fins fa poc força intocables. Res del que veiem en pantalla és real, cap personatge existeix però la sensació de realitat és més intensa que mai. L'argument el coneixeu i és d'aquelles pel·lícules que va fascinar la generació mil·lenial i que ara tornarà a arrasar a la pantalla gran entre els més petits de la casa (acompanyats dels seus germans grans i pares, que de ben segur recordaran l'entranyable i èpica història com la d'en Simba i els seus amics). Vistos els magnífics resultats dels últims experiments similars ('Dumbo' o 'Aladdin'), val la pena donar-li una oportunitat.