'Manhattan sin salida', la molt recomanable pel·lícula que arriba divendres a Ocine

Repassem les estrenes de cinema que arriben a Tarragona aquest cap de setmana de Carnaval.

Com cada dimecres a TarragonaDigital, repassem totes les novetats cinematogràfiques que podrem veure a partir d'aquest divendres 21 de febrer a les sales d'Ocine Les Gavarres. Aquestes són les estrenes de la setmana a Tarragona:

Estrenes del 21 de febrer de 2020 a Tarragona

1 El Plan

Adaptació al cinema d'una obra de teatre del mateix nom. Tres homes aturats, tancats en una casa esperant per executar un pla que tenen traçat. El cotxe que necessiten s'espatlla i això serveix perquè els dubtes, debilitats, misèries i dimonis dels tres homes surtin a la llum enmig d'un retrat social de l'atur, el masclisme i d'altres problemàtiques socials.


El més destacat de la història que no deixa en cap moment el seu esperit i posada en escena teatral és el trio protagonista: Antonio de la Torre, Raul Arévalo i Chema del Barco, un descobriment pel gran públic, que també participava en l'obra de teatre. Dirigeix Polo Menárguez.

2 La llamada de lo salvaje

Harrison Ford ja té setanta-set anys i arriba de nou als cinemes de Tarragona amb una història que sempre li havia fet il·lusió fer: 'La llamada de lo salvaje'. Es tracta de l'adaptació d'una novel·la de Jack London, on el protagonista és Buck, un gos entranyable i molt carismàtic que viu un extraordinari viatge quan el rapten i el traslladen de Califòrnia a Alaska, on ha de treballar en unes explotacions d'or. L'amistat entre el personatge de Ford i el gos traspassarà tots els límits i superarà tots els problemes.


Com a curiositat, el gos no existeix en realitat, és animat com ho són els animals d''El libro de la Selva' o 'El Rey Leon'

3 'Manhattan sin salida'

Pel·lícula que no us podeu perdre encara que passi desapercebuda a la cartellera. Es tracta d'una mostra de cinema policial del bo, perfectament escrit, rodat i facturat i amb una trama, intensa, impactant i argumentalment molt sòlida. La persecució implacable d'un narcotraficant obliga a tancar literalment l'illa de Manhattan. Alguns secrets sortiran irremeiablement a la llum.


Produeixen els germans Russo (ànima de 'Vengadores Infinity War i End Game') i protagonitza Chadwick Boseman ('Black Panther').

4 Monos

Pel·lícula de festival amb participació de Colòmbia, Argentina, Suècia o Alemanya i d'aquelles que sorprenen per la seva radicalitat i ganes de marcar la diferència però que a la vegada poden incomodar a més d'un si no se sap què es va a veure.


Un grup de joves, membres d'una guerrilla indeterminada a Colòmbia, han de protegir amb armes i amb els seus cossos un ostatge, enmig d'una natura selvàtica i desfermada i en un entorn agressiu, desarrelat i hostil. Visualment i sonorament és tota una experiència; argumentalment no és apta per als espectadors convencionals i que no els agradi patir i fer-se preguntes incòmodes davant la pantalla gran. Quedeu avisats.

5 Queen & Slim

Pel·lícula ideal per al moment que es viu als Estats Units i que molts comparen amb Bonnie & Clyde versió actual i amb protagonistes afroamericans.

Protagonitzen Daniel Kaluuya ('Déjame Salir') i Jodie Turner-Smith en el paper d'una parella que durant la seva primera cita maten accidentalment un policia. Això genera una forta reacció social i els obliga a iniciar un camí de fugida sense retorn. Muntatge picat, mescla d'amor i d'acció amb missatge social i contra el racisme.