Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA

Nou incendi forestal a les Terres de l'Ebre

Les estrenes que podreu veure a Tarragona per menys de 3 euros l'entrada

Aquest pròxim dilluns 1 d'octubre comença una nova edició de la Festa del Cinema i que s'allargarà fins el dimecres dia 3. Durant tres dies i com ja és habitual en aquesta cita massiva amb les sales de cinema, totes les pel·lícules a totes les sessions es poden veure a només 2,90€ cada entrada. 

Entre les pel·lícules de la Festa del Cinema hi figuren també les noves produccions que arriben a la cartellera aquesta darrera setmana de setembre i que podreu veure ja a les sales Ocine a partir de divendres dia 28 de setembre. Són aquestes:

  

'El Papa Francisco. Un hombre de palabra'

 

'El Papa Francisco: un hombre de palabra' | Cedida

 

Primera pel·lícula sobre Jorge Mario Bergoglio, documental dirigit per Wim Wenders. La pel·lícula aprofundeix en el primer papa procedent d'Amèrica del Sud i el primer que escull el nom de Francesc en honor a Sant Francesc d'Assís, un dels sants cristians més venerats i amb una vida dedicada a la pobresa i a venerar el seu profund amor per la natura i per tots els éssers vius.

  

'El Reino'

 

 

L'estrena més important d'aquesta setmana és aquest thriller polític inspirat en la corrupció que ha assetjat la classe política aquests darrers anys. Dirigeix Rodrigo Sorogoyen i protagonitzen Antonio de La Torre, Mònica López, Josep Maria Pou, Bárbara Lennie, Nacho Fresneda o Ana Wagener. La història podria ben bé ser real. Un polític autonòmic estimat i molt ben considerat a tots els nivells és també un gran corrupte que fa anys que viu enriquint-se amb diners públics. A partir d'un altre cas de corrupció ajuda un altre amic polític però això fa que sigui ell el que comença a situar-se al focus del problema. El Partit vol deixar-lo caure i carregar-li un mort massa pesat però ell està disposat a arribar on sigui per salvar-se.

  

'Hell Fest'

  

'Hell Fest' | Cedida

 

S'apropa Halloween i arriben les primeres produccions de terror adolescent ambientades en el dia més terrorífic de l'any. Aquí els protagonistes, un grup d'adolescents, obté passis pel Hell Fest, un parc d'atraccions terrorífiques amb passatges del terror, ensurts a dojo, monstres... El que comença com una ficció aviat s'acaba convertint en un malson perquè les intencions d'alguns dels actors de l'espectacle van més enllà del simple ensurt.

 

  

'Milla 22'

'Milla 22' | Cedida

 

Mark Walhlberg interpreta un agent de la CIA que ha d'anar a un país sospitós de pràctiques nuclears il·legals. Allà haurà de realitzar un perillós i complicat acompanyament durant 22 quilòmetres a un funcionari local que té informació sobre material radioactiu però que demana passar a Estats Units de forma segura. Tot es complicarà

  

'Searching...'

'Searching...' | Cedida

  

Una de les estrenes més esperades del mes és aquesta història d'intriga que et manté clavat a la butaca. Una noia desapareix i s'obre una investigació local per esclarir els fets. 37 hores més tard, el pare de la noia decideix buscar on encara ningú ha buscat i on es guarden tots els secrets avui dia: l'ordinador portàtil de la noia. La petjada digital el porta a llocs desconeguts i insospitats que ha de transitar per evitar que la nena desaparegui per sempre.

 

  

'Un pequeño favor'

'Un pequeño favor' | Cedida

 

 

Thriller misterios amb Blake Lively i Anna Kendrick al capdavant. El personatge de Lively és tant atractiu com obscur i misteriós i la seva nova amiga i mare d'un dels companys d'escola del seu fill, aviat descobrirà que alguna cosa passa amb aquella dona i el seu entorn. Un thriller que agradarà als amants del gènere.

  

Encara en cartell...

  

'Yucatán'

'Yucatán' | Cedida

 

A priori sembla una comèdia fàcil i simple per tancar l'estiu, d'aquelles que funcionen bé i fan passar una bona estona, però no només és això. És a dir, la història té punts còmics i el to general de tot plegat és una mescla de comèdia, musical i gags d'embolics però 'Yucatán' va una mica més enllà en molts aspectes:

  

- El director és Daniel Monzón i al guió hi col·labora Jorge Guerricaechevarría. Cap dels dos és sinònim de producte mediocre i de comèdia fàcil i sense argument i una bona història darrere.

 

Luís Tosar i Rodrigo de la Serna són els dos protagonistes de la història: dos estafadors que operen en els creuers de luxe i que a més estan enamorats de la mateixa dona. Tosar és un dels millors actors d'aquest país i aquí el seu personatge està magníficament treballat, amb matisos, molts grisos i molta humanitat. Es prenen seriosament la història i li donen el punt emocional i profund que li cal per sobresortir de la mitjana del gènere.

 

- Joan Pera realitza un treball sensacional, l'ànima de la història i el personatge que aporta moralitat, reflexió i sentit a tot plegat. Es mereix una nominació als Goya, com a mínim.

 

- Sense deixar mai la comèdia, 'Yucatán' va més enllà i presenta uns personatges molt ben construïts i una història entretinguda però profunda i amb una lectura adulta i madura.

  

- És una bona pel·lícula que demostra, un cop més, que el cinema espanyol, està en plena forma.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris