La última gran estafa, imatge amb Robert de Niro i Emile Hirsch

Les noves pel·licules de la cartellera d'Ocine, perfectes per l'època més familiar de l'any

Dues pel·lícules infantils molt recomanables, una bona comèdia de Hollywood i la reestrena d'un clàssic, principals apostes per tancar l'any al cinema

Ens plantem a l'última setmana de l'any. Aquesta setmana les estrenes arriben repartides entre avui dimecres 30 de desembre i divendres dia 1 de gener.


Recordeu que durant totes les Festes de Nadal teniu diàriament sessió matinal a Ocine Les Gavarres, a banda de les sessions habituals d'abans de les deu de la nit.


També teniu la possibilitat de gaudir de la reestrena de 'Regreso al Futuro' dissabte dia 2 i diumenge dia 3 en dos passis diaris, a les 12 del migdia i a les 4 de la tarda.


Les novetats d'aquesta setmana a la cartellera tarragonina són les següents


La última gran estafa


Robert de Niro és un dels reis de la cartellera nadalenca. Encara podeu veure l'entretingudíssima i més que correcta 'En guerra con mi abuelo' on demostra que sap fer comèdies i riure's una mica d'ell mateix.


A 'La última gran estafa' l'acompanyen altres pesos pesants com Morgan Freeman o Tommy Lee Jones i, sense deixar el to còmic en cap moment, la pel·lícula es posa dins el cinema per explicar-nos com un productor de cinema de Hollywood de sèrie B (de poc pressupost) necessita un nou projecte per poder guanyar els diners que deu a un cap de la màfia local.


Busca una pel·lícula plena d'escenes arriscades per tal que l'actor protagonista mori i així cobrar l'assegurança. Però l'actor (Tommy Lee Jones) no s'acaba morint tot i la duresa de les escenes. En paral·lel, es va fraguant la millor pel·lícula que mai ha rodat el productor.


És una comèdia, sí, però d'aquelles que destil·len aire clàssic, a l'estil de 'La gran estafa americana' de fa uns anys.


Mi amigo pony


El director de joies familiars del cinema europeu com 'Belle y Sebastián' o 'Volando juntos' torna amb una nova aventura on els animals són els protagonistes. En aquest cas, la història gira al voltant d'un poni que s'escapa d'un circ on no el tracten gaire bé.

Per marxar, rep l'ajuda de Cécil, un nen de deu anys que acaba d'arribar al poble on hi ha el circ i que decideix protegir-lo i ajudar-lo a ser lliure. Aconseguir-ho, però, no serà gens fàcil.


Cinema familiar amb valors positius com el respecte pels animals, la força de l'amistat i el triomf de les bones obres. Molt recomanable per anar-hi amb els nens.


Perfumes


El cinema francès sap construir com ningú comèdies lleugeres però magníficament escrites i amb personatges complexos i plens de matisos.

És el cas de 'Perfumes', pel·lícula dirigida per Grégory Magne sobre una 'celebrity' del món dels perfums en crisi. Crea fragàncies i les ven, però darrerament no acaba de trobar l'olor que busca.


Excèntrica, maleducada i egoista, el seu nou xofer serà l'únic que li dirà les coses tal com són i la posarà contra les cordes. Acabarà acomiadant-lo o començarà entre ells una amistat amb els sentits i les olors a flor de pell?Deseando amar


Se us acut una millor manera de tancar l'any que deixant-se endur per una de les millors pel·lícules de la història del cinema recent?


Han passat vint anys des que el món va quedar meravellat per aquesta història d'amor signada per Wong Kar-Wai, a la qual crítica i públic es van rendir entusiasmats per la seva estètica, el seu univers poderós i la seva estètica icònica, evocadora i passional com la història que explica.


Ara teniu l'oportunitat de tornar a viure (o descobrir) aquesta joia al cinema, en 4k i endinsar-vos en el Hong Kong de 1962 i en la història d'amor de Chow i Li-zhen.


La reestrena de 'Deseando amar' és només la primera de les alegries cinematogràfiques d'aquest 2021, ja que hi ha previstes reestrenes d'altres peces de Wong Kar-Wai com 'Chungking Express', 'Happy Together' o '2046'.Que tinguem tots plegats un bon 2021, ben ple de cinema!